fbpx

Åpner hjemmet i Villaveien 7

Radio Rjukan25. august 20154min
atelier-solberg2_2857

Det er liv og røre på Rjukan den siste lørdagen i august, og det er blitt en dag da du bør sette opp runden og få med deg litt av hvert. Ikke bare er det Trubadurfestival og Bilens dag med veteranbiltreff, for koikka 13 åpner Atelier Solberg hjenmme som Liv ""og Jarle i Villaveien 7. Begge har vært markante kunstnere i Tinn i en årrekke, og de har også ved tidligere anledninger invitert folk hjem på eventer, men nå slår de på stortromma.
Liv Solberg Andersen stiller ut 35 bilder i den flotte tre-villaen, mens Jarle Andersen holder på med siste innspurt i innrammingen av sine fotografier.

Utstillingen som åpner lørdag, skal være mulig å se helt fram til 11. september, men på lørdag er det verdt å ta turen, da det skjer mye mer enn de andre dagene.
Foruten at de åpner rom etter rom i Villaveien 7 som er tegnet av den berømte arkitekten Thorvald Astrup på åpningen lørdag, har de hyret inn musikeren Andreu Jacob, og i tillegg kommer Randi Mossing som skal ha en performance.

– Nå håper vi flest mulig tar turen, oppfordrer Liv Solberg Andersen.
– For min del blir det litt gammelt og nytt. Det blir tegning med blekk og akvarell, og noe såkalt DGA, altså digitalt grafisk arbeid. Noen malerier også, forteller hun til RA.
Jarle har tatt en serie med lokale motiver.
– Mye industri, Ammonia og Storegut, Rjukan. Store perspektiver, men også fokus på detaljer, forteller han til avisa.

Tidligere år har de hatt utstillingsåpning på forsommeren, men velger denne gangen å avslutte sommeren med en utstilling og en åpningsfest. 

""– Jeg gleder meg til å se og høre disse to performance-artistene, Randi Kristin Mossing fra Rjukan og Andreu Jacob fra Barcelona! Andreu sitt bidrag har tittelen "Når musikk blir kunst". Bildet av Randi er fra hennes performance hos oss i 2013. Publikums reaksjon taler for seg, så bare gled dere, sier Liv på sin facebookside.

Her er arrangementets facebookside.

Fotos: Liv Solberg Andersen

""Andreu
Jacob

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia