fbpx

Agitato feirer 100 år

Radio Rjukan2. mars 20242min
agitato

Damekoret Agitato er kjent for sine jubileumskonserter, og forbereder seg til jubileum igjen. For 21. april er dato koret startet opp under sitt første navn for 110 år siden, og et skal feires med konserter 26. og 27. april i Verdensteateret Rjukan kino.

Og nå øves det i Rjukanhusets storesal med stor stemning.

– Vi skal synge norsk, svensk, dansk og engelsk, og det blir Grand Prix-låter, så det blir Grand Prix tema med glitter og glam, sier korlederen som forteller at billettene er lagt og allerede er halvsolgt, selv om det er nesten to måneder til konsertene.

– Billettene ryker unna, så ikke vent for lenge! sier hun, og forteller at de denne gangen har valgt å selge billettene selv.

– Man bestiller billetter ved å sende en melding til Aslaug Veåsen. Vi har valgt å selge billetter sjøl, sier hun, og viser til at deres arrangementer pleier å bli utsolgt.

– Vi har i alle fall fram til koronapandemien pleid å selge ut, så vi er ikke stressa med det, men vi håper jo at det blir utsolgt denne gangen også, og det ser jo bra ut så langt da, sier Åsne.

Og koret synes det er show å synge Grand Prix-låter. Og Knut Nyheim akkompagnerer dem underveis. Han skal også være med i konsertbandet som også består av Frank Nielsen på gitar, Ulf Andersen på bass og Frank Eggerud på trommer. I helga øvde de med bandet også.

– Vi skal lage skikkelig party. Det blir ordentlig GP-tema, lover de sangglade.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia