fbpx

Harry Potter-maraton i høstferien

Radio Rjukan29. september 20244min
download (1)

Det planlegges en skikkelig Harry Potter-helg i Rjukanhuset i høstferien.

– Ja, det blir et skikkelig gøy med Harry Potter-fokus her i høstferien i uke 41. Da braker det løs med Harry Potter-maraton. Det er jo åtte filmer i serien om Harry Potter, og vi skal vise alle – og fordeler dem utover to dager, fredag og lørdag i høstferien, sier kinosjef Robert Jenbergsen.

Det blir fire filmer hver dag på kino til spesialpris. Dette blir som å delta i Norseman for Harry potter-interesserte. Men vi skal gjøre det skikkelig gøyalt. Vi skal kose oss, så det blir litt beinstrekk imellom. det blir pauser undervis, og før det hele åpner skal vi dekorere og gjøre om storesalen til Galtvort, og sørge for at harry Potter-universet blir godt synlig med de mulighetene vi har og pynte og gjøre det så Harry, altså Harry Potter-aktig som mulig, forteller Jenbergsen.

– Det blir gjort Galtvort-skoleaktig klart her. Noen var kanskje på Ringes Herre-maraton som vi hadde, so vi fikk mase gode tilbakemeldinger på, og det blir litt inspirert av det vi fikk til da, bare enda litt større. Da lagde vi kinogalleriet om til et Lommelun-sted, men når blir det enda større her i storesalen, som jo leder rett inn på kinoen, sier Jenbergsen, som har med seg biblioteket, frivilligsentralen og hele kulturkontoret.

– Det blir jæskla gøy, med superkoselig stemning! Men det er et stort prosjekt, så alle vi på kultur blir litt svette av det, men vi gønner på, så får vi se. men vi håper jo at det blir skikkelig godt med Harry Petter-interesserte her da, enten det er noen som har lest bøkene og sett filmene før, eller som det er en ny oppdagelse.

– Det blir altså enda større enn Ringens Herre, for her er det altså hele åtte filmer i kinoformat. Jeg har fått garanti fra Warner Brothers om at filmen skal være klare, så nå må jeg rydde plass på kinoharddiskene for å få lasta de inn disse filmene.

–Ja, haha det tenker jeg. Nei, du billetten ligger ut e på kulturprogrammet vårt på kinoens nettside, og hvis du skroller ned forbi kinotilbudet.

Også er det jo fint at Rjukan-bibliotek bare to dager før tilbyr Harry Potter-verksted i bibliotekkjelleren. Og hva som skal mekkes der, om det er sopelimer eller tryllestaver, eller hva det er, det vet jeg ikke, men det er sikkert noen av det Så da kan man jo alltid forberede seg litt i forkant med å melde seg på Harry Potter-verksted hos dem.

– Og så kan man komme med tryllestavene sine eller sopelimene på Rjukan kino og se på Harry Potter to dager senere. Det m jo bli en topp høstferie dette. det tror jeg blir en veldig flott høstferie.

Dette her er det altså 11. og 12. oktober, den første HP-filmen kom til jul for 23 år siden i 2001. DE åtte filmen kom på kino far 2001 til 2011, så det er nok mange som ikke så dem på kino den gangen, men som har lyst til å ta turen.

Billettene er lagt ut på kinoens nettside, så det er bare å booke seg inntil tidenes Harry Potter-event!

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan AS



Alt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.



Utviklet av Fairmedia