fbpx

Bob Marleys liv

Radio Rjukan14. februar 20242min
bobmarleyonelove

Onsdag slår kinosjefen med intet mindre enn verdenspremiere på Vaffel og kino, og samme film settes også opp om kvelden. Den biografiske filmen om Bob Marleys liv.

–Ja, den blir satt opp første gang på vaffel og kino, men nå ar vi flyttet fra storesalen til Kinokaféen etter at mange mente vi burde bruke kafélokalet mer, sier kinosjef Robert Jenbergsen, som gleder seg til å sette opp filmen.
–Det er jo litt av en godbit da, og filmen er laget at Marleys familie, så man kan vel egne med at den er ganske korrekt, og i tillegg er den produsert av Bob Marley-fan Brad Pitt, forteller Jenbergsen.

–De som ikke kan se den på dagtid, kan se den på kvelden, men da uten vaffel og kaffe, sier Jenbergsen, som selv ikke har fått sett filmen ennå.

Musikkfilm har gjort det stort på kino de siste årene. Og nå er det altså premiere på den biografiske filmen om Bob Marley. «Bob Marley: One Love» feirer livet og musikken til det jamaicanske ikonet Robert Nesta Marley som inspirerte generasjoner gjennom sitt budskap til reggae-takter, ikke minst med sitt band The Wailers. I denne filmen loves det at du vil få oppdage Bob Marleys mektige historie og reisen bak hans revolusjonerende musikk for første gang på det store lerretet.

I hovedrollen finner du Kingsley Ben-Adir som er slående lik Bob Marley i filmen som er produsert av Marleys egen familie og Brad Pitt. Du får sannsynligvis også høre «Buffalo Soldier», «No Woman No Cry», «Could you Be Loved» i tillegg til selvfølgelig «One Love», som er filmens tittel. Tre forestillinger er foreløpig satt opp, deriblant to forestillinger onsdag, den ene i dagtidskonseptet Vaffel og Kino.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan AS



Alt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.



Utviklet av Fairmedia