fbpx

Nå haster det – hvis du har RIL-bilder!

Radio Rjukan9. april 20222min
einar-rist

– Ja, nå må nærmer vi oss fristen. Dersom du har bilder hjemme som du tror kan være av interesse for boka og utstillingen som vier seg til idrettslaget 111-årige historie, så må de komme med dem nå, sier leder av Rjukan idrettslag Einar Rist.

– Vi hadde satt en frist til 1. mai, så vi kan si vi har en absolutt siste frist da – 1. mai til å levere bilder. Vi har fått inn mye bra, men det kan jo tenkes at det sitter noen med bilder på veggen eller i skuffen som viser folk eller begivenheter som vi gjerne vil vise fram i både utstilling og bok, sier Rist.

Og det er snakk om bilder helt opp til nåtid.

– Vi ønsker jo å presentere de beste bildene, og vi veit at jo at idrettene har vært viktige for de fleste på Rjukan, og derfor at det finnes mye interessante bilder rundt om i de tusen hjem.

– Alt er av interesse, så ta kontakt, selv om det selvfølgelig er begrenset hva vi får med i både bok og utstilling, så er det veldig ålreit om folk tar kontakt dersom de tror de har noe som kan være av interesse, sier Rist, som understreker at bildene kan leveres i alle formater.

– Jeg tror vi har funnet de fleste bildene vi trenger, og vi har blant annet bilde av det første hopprennet ved Krokan i 1908 og det vil få en sentral plass i utstillinga våres.

– Det er nå dere må si ifra hvis dere har noe. Ikke nøl med å ta kontakt, enten det er bilder, eller noe til utstillinga, avslutter Rist.

 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia