fbpx

Vi tester Tinn kommunes nye robot KommuneKari

Radio Rjukan20. juni 20184min
kommunekari1_ab3a

""Tinn kommune sendte ut pressemeling om at de har en ny medarbider; KommuneKari.
Og sant nok. KommuneKari jobber 24 timer i døgnet, og visstnok for en svært billig penge.

​Se galleriet for vår test av KommunKari!

Radio Rjukan fant ut at vi ville sette KommuneKari på en test. Hva kan hun svare på av ting vi synes det er naturlig å spørre henne, og i tillegg nboen ting vi vel forventer kanskje blir i vanskeligste laget.

Kari overrasker med at hun ikke har peil på kommunale sjefer, og hun har ikke fått med seg at rådmann Rune ""Lødøen har gtt av med pensjon, ja hun blir sågar velsig påståelig.
Hun gir også nødig ut informasjon om ting som ikke er kommunalt, dvs. vsitRjukan vil hun ikke si noe om, og hun vil heller ikke vise til at man kan se og høre kommunestyre og formannskap både på lufta på Radio Rjukan, eller på nettet der eller hos RA.

Når det er sagt er kommuneKari ganske flink, og det skulle ikke undre oss om hun blir flinkere etterhvert som hun får opplæring.
Det er ellers hyggelig at KommuneKari vil ha vennskap, og i motsetning til Apples Siri blir hun ikke fornærmet selv på litt ubehagelige spørsmål.
Vi synes KommuneKari gjør en meget gpod jobb. Hun er tidvis ganske smart, selv om hun ""er dårlig opplært på andre ting. Vi tror det ikke er hennes feil at hun er litt dårlig informert. Vi ønsker henne velkommen, dersom hun ikke er for dyr i drift!

Det er slett ikke sikkert KommuneKari får fast jobb, for nå er chat-robotløsningen sendt ut på anbud. Så spørs det om det blir den selvsamme Kari som får jobben tilslutt.

Se galleriet for vår test av KommunKari!

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia