fbpx

Tok krafttak mot kreft

Radio Rjukan15. mars 20193min
kristin-soldal-jonas-haukaas-og-knut-boksasp-berge_17df

Onsdag kveld satt det to grupper i den lokale innsamlingskomitéen og tok imot den bøssebærende russen etterhvert som de kom inn fra sine runder i gatene på Rjukan og i bygda.

Aksjonssjef Jonas Haukaas Sælebakke satt selv på innsamlingskontoret på Rjukan vgs.
– Det blir noen kroner, og vi tar dem imot etterhvert som de kommer. Vi prøver å rekke over så mye som mulig og samle inn så mye som mulig, sier Jonas, som har god tro på at saken bidrar til et godt resultat
Kristin Soldal, Jonas Haukaas Sælebakke og russepresident Knut Boksasp Berge tar imot bøssebærerne på Rjukan, der nesten all rjukanruss er med på innsamlingen.

– Men den digitale innsamlingen er viktig. den er fortsatt åpen, og vi håper at noen bidrar. Og vippsnummerer er 421004. Gå inn på Vipps, velg kjøp og betal og skriv inn vippsnummeret eller søke på KMK Rjukan vgs, reklamerer Knut.
– Du kan også bruke den digitale inbnbetalingen også hvis du ikke har vipps, sier Kristin Soldal.
– Da går du inn på Krafttak mot kreft eller søker på Rjukanrussen og Krafttak, så finner du hvor du kan betale!

Men det er litt å følge opp fra tidligere innsamlinger. De siste åra har det blitt slått nye rekorder i innsamlingen blant tidligere russ.
Det russen får igjen, bortsett fra god samvittighert, er bittesmå bøsser som blir russeknute hengende i russelua. 
– Så nå håper vi at folk gir så det monner, og at de som ikke er hjemme eller har kontanter betaler på andre måter. Det kan de gjøre i flere dager ennå, sier Jonas.

 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia