fbpx

Thomas og Harald fra seg av begeistring over sin uke på Rjukan

Radio Rjukan17. januar 20178min
senkveld-haraldogthomas-foto-bjoern-harry-shoenhaug_a077

Det var siste innspillingsdag tirsdag, da de to livate talkshow-vertene Thomas Numme og Harald Rønneberg fra Senkveld på TV2 inntok Rjukan sentrum for å gjøre ferdig de siste innslagene som skal gå i 14 episoder av Senkveld fra 3. februar.

– Det er siste dagen idag, og det blir veldig spennende å se resultatet, for jeg veit vi har fått helt fantastiske bilder og innslag fra denne uka, sier Thomas Numme til Radio Rjukan.

– For et fantastisk spennende sted og by dere har. Vi er blitt fullstendig forelska i hele stedet, sier en overstrømmende Harald Rønneberg. 
– Jeg er blitt utrolig fascinert av den fantastiske historien og ikke minst hvordan natur og ikke minst byen ser ut. Tusen takk for at dere har tatt oss så flott imot. Dere har jo noe helt vannvittig med ting å tilby! sier Rønneberg.
– Jeg er blitt så fan! sier haldenseren, og er overbevist om at det eneste man mangler her er grensehandel.
– Det er langt for dere å handle billig svor, men jeg må bare si at de opptaka vi har gjort her er de beste vi noensinne har laga, sier Rønneberg i rein og skjær takknemlighet.

De fikk raskt oppmerksomhet som følge av at to helikoptre deltok i filmingen fra Gaustablikkområdet og Gaustatoppen i starten av uka. De har beveget seg i et stort område rundt Rjukan, og gjort opptak fortløpende. Noen heldige har også fått møte dem på byen og rundt i området.

""Men røpe stort av hva vi får se, er helt utelukka.
– Nei jeg kan ikke røpe mer enn Harald. vi må jo holde ting hemmelig for å holde på spenninga, men jeg kan ihvertfall si at jeg har et bedre lag enn Thomas! sier Harald Rønneberg.

– Vi er bare så utrolig happy med det vi har fått laga, sier Thomas Numme, som ellers ikke hadde all verdens kjennskap til Rjukan, med unntak av at han veit at Solprisen står på kaminen hjemme hos far Yngvar Numme.

– Regner du med solpris nå, hvis det blir bra innslag fra Rjukan på senkveld?

– Ja, jeg håper jo det! Selv om jeg er redd at litt mer skal til. Jeg lover i alle fall at det ikke er meg imot, sier Numme, som heller ikke vil røpe stort av hva vi får se.
– Det blir Camp Senkveld hver fredag i 14 fredager fra 3. februar. Så mye kan jeg si.

– Er ditt lag bedre enn Harald sitt?

– Ja selvfølgelig! Hva er det for et spørsmål!!! Det jeg kan si er at det er en veldig fin og morsom gjeng!
Ellers er vi stille som østers. Vi konkurrerer jo hver for oss, så det er ikke sort vi ser til hverandre, sier Numme om Rønneberg, som ikke engang kan røpe hvem som er med på laga.

– Tusen takk for at dere har tatt så godt imot oss, avslutter Harald.

""Verdensarvkoordinator Øystein Haugan har holdt ett av sine lokalhistoriske foredrag for Camp Senkveld.
– Ja, jeg får vel innrømme at jeg er med, men om det blir mer enn 20 sekunder veit jeg ikke. Slik er det jo, sjøl om jeg messer i et kvarter, sier Haugan.
– Nå her de vært her en hel uke, og det lir kjempereklame av detta, sier Haugan, som takker Halvor Br. Haukås for at han dro Senkveld til Rjukan.

Og Halvor Br. Haukås har for en ukes tid siden fortalt til Radio Rjukan hvordan det hele foregikk at han ble vert for den glade TV-gjengen.
– Via litt omveier og felles bekjente fikk jeg kontakt med dem, og foreslo at de tok Camp Senkveld til Telemark, og ble møtt med at de ikke hadde noen planer om Camp Senkveld framover nå, og fikk høflig avvisning med at det var helt utelukket.
Likevel inviterte den "frekke" Haukås seg selv inn til Oslo på en kaffekopp dagen etter.
– Og de godtok det. En kaffekopp kan vi vel alltids ta, sa de til meg humrer Haukås.
Og dagen etter dro han til Oslo og la ut idéen før jul.
Og slik ble det en ny runde med Camp Senkveld på TV.

– Opprinnelig var det en plan om å bruke mye av Telemark, men det gikk ikke fikk han vite, Innspillingen måtte være mye mer komprimert på dager og avstander. da sa jeg at det jo ikke var noe problem. Vi har nok av ting som kan brukes innenfor en kort radius, sa jeg, forklarer Haukås, og slik ble idéen til.

Og i løpet av en uker har de spilt inn alt som skal til i 14 episoder med Camp Senkveld.

Linker:
Senkveld på TV2
 

Fotos: Bjørn Harry Schønhaug/TV2

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia