fbpx

Storsjekken er klar – 5 røvertall på radiobingo i kveld.

Radio Rjukan4. mars 20204min
radiobingo_7506

 

Det er det nærmeste man kommer salg på en pengepremie, når det trekkes flere røvertall på radiobingo. Og nå skal Røvern kanskje ut.
At en Røver er gjenstridig skjer en sjelden gang i blant, og denne som  den første sekssifra er blant dem.
– Det er sjelden en røver blir liggende så lenge, men det skjer av og til, og da får vi fylle på med tall, men det er mye å holde styr på når det er så mange røvertall, forteller Odd Terje Mathisen.
Røvern på 100.000 er delt ut en gang, men da var det fire som delte den, også det en bingorekord. Fire deltakere har aldri delt en Røver før i Radiobingoens 30-årige historie i Tinn. Men hvem slår den forrige premierekorden som var på 70.000?

– Det blir nok en heldig vinner nå til onsdag, eller neste onsdag. Vi regner med stort bongsalg. Kjøper du én bong ekstra så øker du vinnersjansen betraktelig, og fra før er det ingen spill du har større vinnersjanse i, sier Jan Roger Næset.
De som vinner mest er de som har to eller tre bonger, det her veldig tydelig, sier Næset, som forteller hva som er onsdagens røvertall.
Det er 22 – 24 – 31 – 73 – 90. Det vil si fem av totalt 90 mulige tall i bingospillet. I tillegg kan du ta Lykkeliten på tallet 4, forteller Næset.
– Det burde ligge minst ett lykketall der for en eller annen. Det hadde jo vært moro om en trofast spiller som vinner sjelden vant, eller en helt fersk som er smart nok til å hive seg med nå, ler Mathisen.
– Alle har like stor sjanse, og tallene trekkes på onsdag fra klokka 20, og bonger får du kjøpt over hele Tinn, sier Næset.

Nå har de vært i Tinn Sparebank og har klar storsjekken, og venter bare på hvilket navn som skal skrives på den.
– Det er jo moro å dele ut slike premier, men samtidig veit vi at de som ikke vinner blir jo litt skuffet. Men det er ny Røver klar når denne går, så det er bare å bli med, sier Mathisen.
– Hvis noen lurer på hvordan de spiller bingo, er det bare å slå på tråden. Det er både lett og utrolig spennende, mye mer spennende enn Lotto, sier Næset som mener det ikke er noe å lure på.
– Mange slår seg sammen i en gjeng og spiller, og da er det jo ekstra morsomt, så det anbefales, sier Mathisen.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia