fbpx

Storpremier på Radiobingo i sommer

Radio Rjukan21. juni 20154min
radiobingo3_665c

Røvern er på full fart opp på toppnivå igjen, og tradisjonen tro sender Radio Rjukan sin Radiobingo h ver onsdag klokka 20 hver eneste onsdag året igjennom, og det vil si hele sommeren også, selv om det er radio rettet mot turister og besøkende som stort sett fyller eteren midt på sommeren.

– Hva er vel bedre enn å benke seg en onsdagkveld med bongene klare og 80.000,- i premier? Spør Jan Roger Næset retorisk.
– Alle veit vel at radiobingo er det spillet du kan spille med størst vinnersjanse, uansett spillform, så da er det jo ikke noe å lure på, sier Næset, som veit hva han snaklker om. Sammen med makker Odd Terje Mathisen har han drebet med radiobingo i 28 år. Og foreningsbingo har han holdt på med lenge før det.

– Vi ser at det er mange nye og yngre spiller esom kommer til, og det er både byggelig og overhodet ikke overraskende. Hvem vil vel ikke ta meg seg noe ntusenlapper ekstra, enten det er Lykkliten på 5.000,- eller Røvern på 70.000,- det er snakk om!?
Erfaringsmessig øker sjansene til premie ytterligere midtsommers, da de som drar på ferie ikke kan være med.
– Da råder jeg alle til å kjøpe en bong ekstra. Det øker vinnersjansemne ganske enormt, sier Næset, somn glede rseg til å distribuere bingokroner hver eneste onsdag, rett etter radiobingo.
– Folk er så fornøyde når de vinner, og dessuten er bingo veldig spennende. de tveit alle som har prøvd, sier Næset.

Radiobingo betyr at alle har alle 90 tall på bongen, men i ulike kombinasjoner. Det gjelder å få alle fem tall i én, to eller tre rekker, og det skjer i fire spill fordelt på 1 time og ett kvarter.
Hvilket som helst tall kan trille ut av datatrekkeren, og dermed kan det være akkurat det tallet du venter på.

Du kan også vinne bingobonger til neste ukes omgang ved å melde deg på arrangementet som kommer på nett.

Linker:
Radio Rjukans Radiobingo på facebook
Radio Rjukan på facebook
Radio Rjukans nyhetsside på internett
 

 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia