fbpx

– Siste frist er ikveld tirsdag, klokka 23.59

Radio Rjukan10. oktober 20232min
marit-kvitnepriser

Marit Kvitne har gjort alt klart i Tinn kommunes digitale løsning, så nå ber hun om en siste hjelp fra deg der ute om å komme med dine forslag til mottakerkandidater til Tinn kommunes fire årlige priser. det er særlig få nominerte i Tinn kommunes dialektpris.

– Men alle priser kan få nominert flere kandidater. Siste frist er ikveld! Så logg dere inn og kom med forslag før den utvidede fristen går ut!

Det er tredje året at forslagene skal leveres digitalt på kommunens nettside.

– Det er vel kjent nå, men man skal logge seg på Tinn kommunes skjemaløsning og levere forslaget på eget skjema digitalt, forteller Kvitne, om ordningen som ble introdusert i 2020.

– De som har levert kultursøknader kjenner systemet, sier Kvitne, som håper på mange gode forslag til priskandidater i år.

Det er forslag til Tinn kommunes kulturpris, byggeskikkspris, frivillighetspris og dialektpris det er snakk om.

– Det er viktig med mange og gode kandidater, og nå har man god tid på å forelå sine kandidater, så jeg håper det blir mange forslag i år, men jeg håper at folk begynner å komme med forslag umiddelbart, ellers er det lett å glemme det før fristen, sier kultursjefen.Forslagsstiller er anonym, men skal komme med sine begrunnelser for hvorfor kandidaten bør få prisen. Prisene skal altså deles ut på det fjerde «Takk og Pris»-arrangement rundt Frivillighetens dag tidlig i desember.

Informasjon om de ulike prisene ligger på kommunens nettsiders kulturdel, og bare du spør den digitale «Kommune-Kari» om det, for får du opp alle prisene med link til søknadsskjema øverst.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia