fbpx

Satser på stort flisutvalg

Radio Rjukan9. april 20186min
torben-rasmussen-flis-4_c0aa

""Johannes Rasmussen er ikke ferdig med å bygge om butikken, men er i full gang med å ta over som daglig leder.
– Vi har satt opp butikken igjen, med fliser, terasso, naturstein og verktøy, flis-lim og sparkel som trengs for flislegging.

– Firmaet har 35 års historie, og det er dumt å skrifte det når det er kjent, så jeg beholder navnet, sier Johannes Rasmussen. Nå satser han tungt på flis og naturstein i Sam Eydesgate 51.
– Det er svært lite utvalg her oppe, og det er en stor fordel å ha et showroom på Rjukan, sier Rasmussen, som er klar på at folk gjerne legger fils og naturstein selv, og satser på å tilby det i godt utvalg og til konkurransedyktige priser.

– Hva tilbyr du?

– Alle mulige typer flis, i alle varianter, formater, fager og størrelser, også de store på 1,20 og 60 x 60, det er en trend, selv om det er utfortdringer med fall  – men det er flott, og i gang og stue gjør de seg veldig godt.
""– Vi har også fått in terrasso-flis som er håndlaget. De har betongbakside, og så strøs det pigenter oppi og stå støpes de. Flisene er dermed unike og levende og flotte.
– Nedover i Europa er detter mye brukt og et levende gulv. Prisen ligger på 900-1200 per kvadratmeter, men flisene varer jo evig, mener Rasmussen.

Han satser også mye på naturstein, som også nå er veldig populært.
– Både til innendørs- og utendørs bruk. det vil vi satse mye på. Vi har polert granitt til innendørsbruk, sdkifer i alle størrelser og formater og hageheller, opptil 80 x 80 i størrelse.
 Belegningsstein i granitt, og kan tilogmed tiolby brukt brostein fra tyskland som er slipt. vi får tak i det messe.
Hele trappetrinn til hagen, massive trinn i granitt, benker og bord i granitt, tråkkheller og alt som vil være en pryd i enhver hage.

Og han klarer fint å konkurrere"" med kjeder.
– Endel av leverandørene lever til kjedene, og jeg kan love gode priser, men det varierer. Jeg kan gi god pris, spesielt på naturstein. Det er bare å ta turen og sjekke ut!
– Det å ta med flis hjem for å se hvordan det bli er mulig, og det er ofte viktig for å få et riktig inntrykk.

Johannes Rasmussen benytter også sjansen til å fortelle om kald asfalt som han selger i sekker.
(Bildet til venstre.)
 
– Det er veldig kjekt. Det er til å reparere hull i asfalt, og mindre asfaltarbeider. Den er kald, men fungerer som vanlig asfalt, og skal fylles i hull og tråkkes og kjøres til.

Han stopper å legge flis sjøl.
– Vi anbefaler heller andre som kan gjøre jobben, og satser på utvalget. Vi kommer til å være mer aktive på ""salgsfronten, og levere anbud på prosjekter, sier Rasmussen, som forteller at hyttemarkedet i Tinn og vinje er grunnen til at det går å satse.
– Hyttemarkedet gjør dette levelig. Det er et stort marked.

– Jeg tror mange blir overrasket over at endel er veldig rimelig, stein er holdbart. Stein fra Norge, India, Brasil og Kina fikser vi, og et skiferbord på tre meter fikser vi også, garantert uslitelig!

Torben Rasmussen AS fortsetter med vaske- og renholdstjenester.
– Det har vi mye faste jobber, og endel hjemmevask hver 14. dag eller en gang i måneden. Det markedet øker.

 

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia