fbpx

Rjukanrussen tar et krafttak mot kreft

Radio Rjukan7. mars 20174min
russe-aksjon_288e

""Rjukanrussen marker seg igjen. Ståket rundt russerevyen har så vidt lagt seg, før russen igjen skal markere seg. denne gang med sin dør til dør-aksjon for Kreftforeningen. Krafttak for kreft heter den årlige aksjonen, der Kreftforeningen får hjelp av landets russ til å gjøre en forskjell.
 

Fem av en gjeng som er klare til å samle inn penger til kreftsaken onsdag stiller seg opp for fotografering.
Det går ikke upåaktet hen på videregående skole heller at Russen gjør sitt for fellesskapet.
F.v. Anders Finnebråten Gjerald, Knut Mogen Kristiansen, Kristian Almankås Ingolfsland, Eskil Gresen Gausta og Brede Bjørkhaug.

– Vi håper å samle inn mest mulig, og skal gjøre duganes jobb, sier russepresident Ådne Finnebråten Gjerald, som håper folk åpner lommeboka når de er på turen rundt om i Tinn.
– Vi prøver å være på så mange dører som mulig, men hvis du ikke får oss på besøk, går det an å gi via nettet også via Kreftforeningens Krafttak for Kreft-side, forteller Gjerald.

Vi trenger din hjelp!
Du er viktig i dette arbeidet og vi trenger din støtte. Gi for livet – støtt Krafttak mot kreft. Gi med kort i skjemaet under, send SMS "gave" til 2277 for å gi 200 kroner eller Vipps/mCash/MobilePay valgfritt beløp til 2277.

– Målet med årets Krafttak mot kreft er å gi kreftpasienter med uhelbredelig kreft flere gode år med best mulig livskvalitet. Det skal man få til ved mer forskning og bedre tilbud til pasienter og pårørende, sier Gjerald.

På ​Kreftforskningens nettside kan vi lese:
!Kreftforeningen har kommet langt og for første gang kan vi si: I dag overlever 7 av 10 som får kreft. Men det er fortsatt noen som får den tunge beskjeden om at de ikke vil bli friske, men kommer til å dø av sykdommen. For disse menneskene finnes det ingen helbredende behandling, kun behandling som er livsforlengende og lindrende.

Pengene fra årets aksjon skal gå til mer forskning og tilbud for å bedre livskvaliteten til de som i dag lever med uhelbredelig kreft. Sammen skal vi gjøre uhelbredelig levelig. Her kan du se hva pengene har gått til tidligere." 

Årets mål på landsbasis er 40 millioner kroner. ifjor kom det inn 37,5 millioner. Det er ingen tvil om at aksjonen monner!

Linker:
Krafttak for kreft

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia