fbpx

Rjukan Admini overtar ansvaret for Kinokaféen til sommeren

Radio Rjukan24. april 20177min
kinokaffen2017-2_d30c

""Den lange historien om Rjukans eldste etablerte kafé og restaurant fortsetter, og allerede 15. juni åpner Kinokaféen dørene for en tre måneder lang sommerdrift.
Bak driften står Rjukan Admini Hotel, med vertskapet Morten Leite og Kenneth Kvam i spissen.
Kjøkkensjefen Søren Scotwin og den nye kokken fra Admini, Gunn-Birgit Haugen tar ansvaret for kjøkkenet.

Admini har de siste månedene fått svært god tilbakemelding på sin nye kokk, og det er helt klart at kvaliteten på maten er svært viktig for Admini.
Denne kvaliteten tas nå videre til KMinokaféen i sommer.

Det har en god stund vært dialog mellom kommunen og Admini om drift av Kinokaféen, og de er enige om hva som er målet: Et godt produkt på en svært viktig plass midt i byen.

– Rjukan er en travel sommerby, og vi ser helt klart behovet for et variert tilbud av gode spisesteder, sier hotellsjef ved Rjukan Admini, Morten Leite til Radio Rjukan.
De er blitt forespurt om å redde situasjonen i sommer.
– Da vi fikk forespurt om å drifte dette flotte spisestedet, så vi samtidig gode muligheter for en synergi med Admini.
Antallet gjester hos oss øker uke fore uke, og vi har merket behov for et alternativ til vårt egen konsept på Admini, sier Leite.

En ny facebookside skal opp. Den gamle er tatt ned den, men det skal lages en ny meget snart som skal fortelle om tilbudet, og der det er mulig å ta kontakt for spørsmål og bestillinger.

Nå foregår det omfattende oppjusteringer av de historiske kafélokalene på Rjukanhuset. Sammen med Tinn kommune ser de på hvordan de skal ta vare på det spesielle uttrykket, i både interiør og vegger, men størst fokus vil bli lagt på kjøkkenet Der skal man tilpasse en variert á la carte-meny med buffet to dager i uka.

""Og det er matopplevelse som står i fokus.
– Vi ønsker å gi våre gjester en virkelig god matopplevelse, med inspirasjon fra det norske og europeiske kjøkken, sier Kjøkkensjef Søren Scotwin, som også er kjøkkensjef for Gaustablikk og Admini, og også Bygget på Gaustablikk Skisenter.
– Du vil finne både fisk, kjøtt og vegetarretter på menyen, basert på friske råvarer, der det meste er laget helt fra bunnen av.

I tillegg til ordinær drift blir det mulig å reservere og leie lokalene til lukkede arrangementer på Rjukanhuset. 
På sommeren vil det være åpen uteservering i hele åpningstriden, og tilsammen er det 400 spiseplasser. Det kan bety en travel sommer!

– Det skal være hyggelig å være gjest, enten du er fra Tinn eller andre steder, og vi gleder oss veldig til å åpne Kinokaféen i dette konseptet.

– Prosessen og dialogen mellom oss og Admini har utelukkende vært positiv og konstruktiv, sier teknisk sjef i Tinn kommune Jan Arvid Gravklev.
– Her føler vi oss trygge på at vi har fått en seriøs, kvalitetsrettet og målrettet driver, og ser fram til videre samarbeid, sier Gravklev.
 

Fakta: Rjukan Admini

Rjukan Admini Hotel AS overtok driften av Hydro Rjukans Admini, og ble medlem av De Historiske Hoteller og Spisesteder i april 2016.
Seldskapet er deleid av Gaustablikk Høyfjellshotell og Glenn Edvardsen.
Hotellet har 15 rom og suiter, med spise og oppholdsstuer, samt møtefasiliteter.
 

Linker:
Rjukan Adminis nettside 
Rjukan Admini på facebook
Nettside/Blogg Exotic Hotels in Norway 
Adminis nettside på Exotic Hotels in Norway 

Tidligere saker:
Kinokaféen har stengt dørene og avvikler (17/2-17)

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia