fbpx

REMA1000 begynner ombygging av 313 denne uka

Radio Rjukan24. april 201811min
3-13bygget-hoest-1_3a0e

Bekymring for at det spennes bein på de som vil etablere seg i 313-bygget i sosiale medier eksisterer ikke hos de involverte, bekrefter REMA1000s regiondirektør for Vestfold og telemark Ove Borgen.

– Det blir nok en liten utsettelse, men det stopper oss ikke. Nå er månedskiftet oktober/november planen, og  sannsynligvis blir det åpning før 1. november, sier REMA1000s regionsdirektør til Radio Rjukan samme dag de venter på svar.
""– Vi får svar fra kulturminnevernet i fylket idag. Når vi skal inn i et så flott og gammelt bygg må vi være nøye og grundig. 

– Vi fikk en oversikt i forkant og vi leverte, men de ville ha enda mer spesifikasjoner, og det har de fått.
Det er ned til detaljer som farge på skruene og hvilken kitt skal brukes rundt vinduene osv., så dette er ikke uoverkommelig, men detaljer. Men vi skjønner at det er viktig at dette blir riktig, og det har vi ingenting imot. Vi vil også at dette blir skikkelig, sier en entusiastisk Borgen, som tenker mye på at de endelig skal få etablert seg på Rjukan om dagen.

Bildene viser Audun Aaneslands presentasjon av planene da de ble prersentert på et åpent møte i Rjukan Næringspark.

– Nå har vi levert en ny solid detaljert beskrivelse i forrige uke, og vi regner med å komme igang med oppstarten av byggingen allrede denne uka her! Vi gjør jo ikke noe før vi får lov å begynne, og vi må følge pålegga vi får. Vi er jo enige, og vi vil jo bare at det skal bli knallbra, og jeg må si at fylkets kulturminneavdeling er veldig imøtekommende og serviceminded, sier Borgen, som innrømmer at det er likevel har vært mer innviklet enn de hadde trodd.

""– Selv om det en en voldsom spesifikasjon av detaljer, og mer enn vi hadde ventet, får det ingen andre konsekvenser enn at åpningen skyves noen uker i tid, sier Borgen.

Det som tidligere i år var snakk om åpning i september er altså nå blitt oktober, seinest 1. november.

– Det blir litt merarbeid for entreprenørteamet og arkitektene, og det går jo litt ut over tidslinja vår, men det er ikke helt uvanlig i slike prosjekter, og dette bekymrer oss overhodet ikke hverken økonomisk eller tidsmessig. Vi gleder oss tross alt veldig til dette! Det blir jo en helt unik REMA1000-butikk, sier Borgen.

Og det er ikke trøbbel i forhold til ansettelsen av butikksjef heller?
– Neida, vi holder Brede Styrvold igang med opplæring i REMA1000-konseptet, og han blir bare enda bedre ""forberedt. Han ville gjerne begynt å imorra han, så han er ialle fall klar, sier Borgen, som bobler over av entusiasme for den nye Rjukan-butikken som blir ett av kjedens signalbygg.

– Det er moro at vi kan gjøre det så fint og spesielt. Dette blir en helt spesielt flott REMA1000-butikk. Det er jo moro å lage noe annet enn slike kasser, og det blir knall å komme sammen med Europris inn i dette historiske bygget, og det blir garantert veldig bra for kundene på Rjukan, sier Borgen, som røper at det også nærmer seg løsning for andreetasjen i bygget etter at det synes klart at Møbelringen neppe flytter fra svadde som opprinnelig tenkt, da de da var avhengige av å selge bygget de holder til i der.

""– Det er planer for en stor butikk i andreetasjen, men det er ikke skrevet noen kontrakt ennå, så det kan jeg dessverre ikke si noe om ennå. Men det er planer for en stor butikk der som vi håper går iorden snart.

Da får vi åpning av et flott senter. Vi har på plass et flott kjøpmannspar til butikken som veerker etter å komme igang, så dette vi veldig fram til, sier Borgen.

Tidligere denne uka flyttet Levo Industrisalg ut av bygget og over i nye lokaler i Næringsparken, og lokalene er nå snart utflyttet.

Tidligere saker om 313-bygget: 
313-bygget fredet av Riksantikvaren
Rjukan Næringshage konkurs
313-bygget blir forretningssenter?
Planprosessen starter for 313-bygget
Interiørsenteret inn i 313-bygget?
313-bygget kan stå ferdig 2017 
Regler om 5000-årsras kan true 313-forretningsbygg
Grønt lys for 313-bygget som arealkrevende forretningssenter 
Slik ser 313 ut før det blir butikksenter 
REMA1000 vil finner sjefen i Tinn (RA)
– Dette blir kjempetøft 
Brede Styrvold blir REMA1000-sjef (RA)
Skiltingen på 313 er ikke avgjort ennå 
Strenge krav til 313-eiere (RA)

Tidligere saker om Rema 1000 ønske om å etablere seg på Rjukan:
Slik kan Rema 1000 og Europris bli på Svadde
Ønsker Rema 1000 og Europris i sentrum 

Linker:
REMA 1000s nettside
REMA 1000 på facebook
Europris sin nettside 
Europris på facebook

 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia