fbpx

Rekordstor Bilens dag på Rjukan lørdag

Radio Rjukan25. august 20177min
bilensdag2015-3_e394

""Du holder vel alltid av den siste lørdagen i august, når du hvert år får en unik mulighet til å se, teste og sammenligne biler fra over 20 ulike merker?
I år skjer det altså f.k. lørdag 26. august.

Da er det nemlig Bilens Dag på Rjukan – iår for 19. gang, og nok en gang også med Veteran- og Sportsbiltreff i Storgata.

Annonse:
Se galleriet nedenfor på hva alle forhandlerne har med seg av biler og tilbud på Bilens Dag på Rjukan 2017!

Bilforhandlere fra regionen møter deg langs elva ved Det Glade Hjørne, som ifjor og året før, og du har mulighet til å sammenligne og teste biler hele dagen fram til klokka 16. Det blir tjåka fullt av nye bilmodelller og uslåelige tilbud den lørdagen.

Vanligvis er Bilens Dag velsignet med godt vær; og slik håper arrangøren RA og Radio Rjukan det blir også i år, selv om det har vært noen regnværsskyer den siste tid. Værmeldinga ser ut til å være bra for lørdagen. Langtidsvarselet tyder på overskyet/lettskyet vær.
 
De fleste av regionens bilforhandlere har meldt fra at de kommer i år. Ett unntak er Skrim Bil, som vanligvis har vært ""med. Men det er like mange forhandlere og bilmerker i år som ifjor. 
Det er med andre ord nok av forhandlere å ta av; og en lang rekke bilmerker blir å finne for utprøving når 12 forhandlere og det dobbelte antall bilmerker er representert.

Bilens Dag arrangeres altså for 19. gang i år, etter starten som ble gjort av Radio Rjukan alene i 1999. Arrangementet som de siste 14 årene har blitt arrangeret av RA og Radio Rjukan sammen inviterer bilforhandlere i regionen til stevne, der Tinns innbyggere kan se, prøve og teste ut årets bilnyheter. Hensikten er å bringfe forhandlerne til by'n og folket.

Bilens Dag starter lørdag 26. august klokka 11, men mange bilforhandlere er på plass før det. Helt fram til klokka 16 blir det mulighet til å se og prøve, og for sjette året samarbeider Bilens Dag med Rjukan Trubadurfestival, noe som skaper ekstra liv i gatene. I år er også Rjukanbanen og Rjukan & Tinn Motorhistoriske Klubb med i samarbeidet. Du kan nemlig kombinere det med togtur til Mæl klokka 14, og omvisning i maskinrommet på Ammonia. 

""Annonse:
Se galleriet nedenfor på hva alle forhandlerne har med seg av biler og tilbud på Bilens Dag på Rjukan 2017!

Veteranbiltreff blir det nok en gang i Storgata også, slik at det blir nok å se på i Rjukan sentrum på lørdag. 
Arrangøren Rjukan & Tinn Motorhistorisker klubb, RA og Radio Rjukan håper alle som har en klassisk veteranbil, lastebil, motorsykkel eller en sportsbil eller et annet spesielt kjøretøy som andre vil ha glede av å se på om å ta turen på Veteranbiltreffet i Storgata, som er stengt for anledningen, med Vestfjorddalen Konditori åpen og med stor uteservering i gata. 
Alle som tar med veteranbilen og stiller den ut i tida 11 til 16 får gratis bevertning på arrangørens regning, mot bevis som du får utlevert når du kommer!

Forhandlere og bilmerker som kommer til Det Glade Hjørnet i år er:
""Autosenteret (VW)
Autosilver (Honda)
Bilsenteret (Volvo og Mazda)
Motorforum (Renault, Mitsubishi), 
Landsverk Bil (Peugot)
Lauvstad Bil (Nissan og Izusu)
Notodden bil og speed shop (Kia og Citroen)
Mc & Fritidssenteret (Subaru)
Windsvoll Solberg Bil (Ford)
Funnemark Notodden (Toyota)
Funnemark Seljord (Mercedes).

Og husk altså at det også er veteraner og sportsbiler å se på i Storgata!

De som, tar med seg sin spesielle bil, får gratis bevertning av arrangøren for å stille den ut.
Her er et bilde fra ifjor!

Annonse:
Se galleriet nedenfor på hva alle forhandlerne har med seg av biler og tilbud på Bilens Dag på Rjukan 2017!

Linker:
Bilens Dag-eventet

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia