fbpx

Radio Rjukan ønsker alle lyttere et godt nytt år – og spennende nytt radio-år!

Radio Rjukan31. desember 20175min
img_7668_adc8

Det har vært et spennende 2017 i radiobransjen, der Radio Rjukan har opplevd å bli forlatt av rikskanalene på FM, og såvidt har joinet dem igjen på prøvesendinger på DAB+.

""Radio Rjukan har fått kraftig økt lytting som følge av at NRK, P4 og Radio Norge har gått av FM.
Vi vet det er spesielt daglytting som har økt, men også det totale lytteruniverset.
vi takker for den tilliten, og skal prøve å være den verdig!

Vi håper å få fortsette på FM også utover 1/1-2022.

Foreløpig er det usikkert hva som skjer etter fire år, for det blir en politisk kamp. vi håper du støtter den, blant annet ved å melde deg inn i lobbyorganisajoner som Bevar FM-nett – Nei til DAB so med sine nå over 6.000 medlemmer har vært en kamporganisasjon samlet av flere andre, der e også setter humoren i høysetet.

Dersom du ikke har oppdaget det, sender Radio Rjukan nå på DAB i store deler av øvre Telemark. Det er fortsatt store huller i dekningen, for det er foreløpig bare satt opp fire sendere på den lokale MUX'en som det heter i Nord-Telemark.
Senderne står på Skipsfjell i Tinn, Eirefjell i Vinje, Lifjell i Bø og en sender i Seljord.
Dette takket være Fondet for lokalkringkasting, som har gitt penger til utbygging. Lokalradioene hadde ikke hatt råd uten den støtten.
Samtidig er det ikke nok til full utbygging. Men det er søkt nye penger, som forhåpentligvis gir resultat i fire nye sendere. da vil den neste i Radio Rjukans dekningsområde komme på Utsikten, over Tinnbygdene, ikke langt fra Gjuvsjå.

Samtidig vil du ganske snart også få Radio Rjukan på nettradio. Hvilken dato det skjer er ikke klart, men det er neppe lenge til. 

Helt p tampen i 2017 fikk du også oppleve startvansker å overføring av kommunestyre og formannskap med ny løsning, som også innebærer nett-TV. Det håper vi kommer på skinner i februar 2018.

I 2017 fikk du også økt satsing på god musikk på Radio Rjukan, og et nytt samarbeid med RA, som vi håper gir bedre resultater for begge bedrifter, og trygger begge Tinns livsviktige medier.

Er det så mer nytt i radiolandskapet?
Ja, vi satser videre i 2018 med mer nytt på radio, mer på utviklet RA-samarbeid i 2018, og satser videre påp de mange samarbeid vi har rundt om med andre også, deriblant arrangementene vi sponser; Rjukan Rockfestival, Bilens Dag, veteranbiltreffet og Tungtvannsløpet.

Vi har i tillegg nye store planer for nye programmer, og fornyelse av de gode gamle.

Alle i på Radio Rjukan ønsker innbyggere, turister, lyttere og lesere takk for det gamle, og ønsker et inderlig godt nytt år – 2018!

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia