fbpx

– Kom på lørdagens Kvinnekonferanse!

Radio Rjukan8. november 20166min
kvinnekonferansen-7_dcc2

""– På Kvinnekonferansen i Telemark i fjor var vi på Notodden i Bok og Blueshuset, og da var vi over 30 fra Tinn av de over 100 til sammen, sier Kari Anne Valsø til Radio Rjukan. Hun er styreleder i Nettverkskreditt Telemark og prosjektansvarlig for prosjektet MØY.

– Neste år håper jeg det blir Kvinnekonferanse i Tinn, men nå på lørdag er det altså i Bø, sier Valsø, og forteller at det er så god fart i prosjektet at hun er sikker på at dette blir årlig, allerede før den andre konferansen går av stabelen lørdag.

– Nå er Unni Boksasp konferansier og bidragsyter, og Randi Mossing skal delta i konferansens MØY-del, så tinndøler er represntert på scenen.
Årets kvinnekonferanse i Telemark har fått tittelen “KvinneLyst – nyskapande tradisjon”, og finner sted lørdag 12. november i Gullbring Bø, fra klokka 10 til 15, forteller Valsø.
 
– Arrangementet er for Telemarksdamer og med Telemarksdamer, og vi skal bli inspirerte, nyte og ikke yte denne dagen. Målgruppa er alle damer i alle aldre og fra alle kanter av Telemark, og spesielt de som bærer på en kime til en idé.
Til å lede oss gjennom dagen har vi fått Anne Hytta og Unni Boksasp som begge er utøvende nyskapende musikere innenfor den tradisjonelle folkemusikken. De skal både lede oss gjennom dagen og glede oss med musikalske innslag, forteller Valsø.
 
""– Det blir litt av hvert å spise og drikke, og hele konferansen koster bare 350 kroner, sier Valsø, og forteller at det er et solid nettverk bak konferansen.
 
– Arrangørene er Bygdekvinnelaget, Bondelaget og Nettverkskreditt i Telemark, og de har alle et stort ønske om å løfte fram Telemarks- damer som er med på å motivere og inspirerer andre, og vi får høre mye spennende om det nyskapende i det tradisjonelle fra mange spennende Telemarks-damer i alle aldre, bl.a Ingeborg Lindheim fra Gvarv, Ellen Nordstoga fra Vinje til Ane Hobæk Ose fra Porsgrunn. Det blir også interessant å høre om og fra sølvsmed Linn Sigrid Bratland fra Vinje, sier Valsø.
 
– Påmelding ligger på nettsida til nettverket Møy, på adressen møy.com, så bli med å ta en pust i hverdagen og nyt en lørdag sammen med damer, venner, kjente og ukjente, og la deg bli lystig og inspirert, sier Valsø, som gjern eogså formilder trnsport, dersom noen vil kjøre sammen fra Tinn.

I bildegalleriet nedenfor kan du se noen bilder fra fjorårets konferanse.

""Arrangementsinfo:
Kvinnekonferansen i Telemark 2016
www.møy.no
Påmelding: www.deltaker.no/kvinnekonferansetelemark2016
eller du kan ringe/sms'e til teknisk arrangør Bergit Li,
mob 47618312, mail: bergit.li@bondelaget.no.
Frist onsdag 9. november.
 
Linker:
Prosjektet MØYs nettside www.møy.com
Facebook: MØY- kvinnebedrifter med Telemarkssving
                                         
 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia