fbpx

Ordføreren feier for egen dør, og sender oppfordring videre

Radio Rjukan30. mai 20173min
orforerfix-5_3871

""Ordføreren lovte mandag morgen overfor Radio Rjukan at hjan ville ta tak i vedlikeholdssituasjonen i Rjukan by, etter at Radio Rjukan hadde på trykk en bildeserie som viste tilstanden på Rjukans viktigste handlegate Storgata.

Se hele bildereportasjen ordføreren reagerer på: "Storgata på rjukan – gata nesten ingen er glad i"

Les ordførerens reaksjon på tilstanden på Storgata

– I dag begynte jeg faktisk "å feie for egen dør", så skal jeg absolutt følge opp Storgata også. Fint at Radio Rjukan minner oss om verdensarvstatus og hvordan det kan bli finere i sentrum, sier Birkeland i en kommentar på facebook.

– Det er ikke ferdig hjemme hos oss altså, om du trodde det, men vi er godt i gang, skriver Birkeland videre på sin ordførerside på facebook.

I tillegg har han lovet å ta opp saken om Storgata med kommunalsjef og teknisk sjef, slim at byen ser penere ut når turistene for alvor valser inn i byen til sommeren.

– Vi skal ta imot tusenvis av gjester i sommer, og de begynner allerede å komme inn i byen nå for sesongen.
Og her er alle nødt til å ta sin skjerv, og kommunen får ta ansvaret for det vi har ansvar for, og så må alle feie for egen dør, sier Birkeland. 

Fotos: Bjørn Sverre S. Birkeland
 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia