fbpx

Ønsker forslag til Tveitoparken

Radio Rjukan5. oktober 20172min

Tinn kommunestyre har avsatt kr 600.000 til lekeapparater i Tveitoparken, ferdigstilles innen 1. juni 2018. Før vi går til innkjøp vil vi kartlegge ønsker og behov fra ulike brukergrupper av parken. Hvordan kan vi bruke de avsatte midlene best mulig?

Parken er åpen og funksjonell for de fleste brukere. Den gir gode solings- og lekemuligheter om sommeren, oversiktlig og trygg, og fungerer som en grønn lunge i byen med store, flate arealer. I dag inneholder parken et stort tjern som er asfaltert, et huskestativ, lekesone med gravemaskin, en musikkpaviljong og volleyballbane. Det er satt ut noen benker ulike steder i parken. På nordsiden finner man en karakteristisk, gammel lønneallé. Det er et sted for rekreasjon og vannaktivitet om sommeren. Rjukan Rockefestival og Rjukan minitriatlon har sine arrangementer her. Om vinteren har parken sporadisk vært brukt til skileik område. Parken ligger i et område med store kulturminneverdier og inngår i verdensarven.

Vi vil gjerne se innkjøp av lekeapparater i en større sammenheng. Parken har stort potensiale for økt aktivitet for ulike brukergrupper. Lekeapparater kan være mye forskjellig, noen er designet og egnet for småbarn mens andre installasjoner er mer egnet for ungdom og voksne. Ungdomskolen ligger like ved Tveitoparken som også ligger midt i et stort boligområde. Både Eldres hus, barneskole og barnehager har kort vei til parken. Hvilke nye aktiviteter er det behov for?

Har du innspill til hvordan vi kan utvikle aktivitetsområdet Tveitoparken for alle? 
Har du konkrete forslag til hva slags utstyr som mangler?

Tinn kommune ønsker skriftlige tilbakemeldinger innen fredag 6. oktober 2017, send gjerne til postmottak@tinn.kommune.no eller Tinn kommune, Pb. 14, 3661 RJUKAN

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia