fbpx

Nytt og spennende opplegg på Radiobingo

Radio Rjukan21. mars 20177min
bingo-ny-17_04fb

""Lokalradioens Radiobingo er hjørnesteinen i radioens inntekter, og et svært populært ukentlig innslag på Radio Rjukan.

– Det er ikke så rart. det er spillet det er lettest å vinne på, sier en av to bingogeneraler på Radio Rjukan, Jan Roger Næset. Sammen med Odd Terje Mathisen har han lest bingotall på lokalradioen siden 1987.
Den 1. september i år blir det 30-årsjubileum for radioen, og bingo har det vært siden starten.

– Radiobingo er også det mest spennende av alle spill, og mye mer spennende enn vanlig Lotto, for eksempel. Det veit de som spiller bingo hver uke. I Radiobingo har alle samme utgangspunkt i de samme 90 talla på hver bong, og så er det bare å håpe at kombinasjonen innenfor hver rekke i hver sjettedel er riktig, og så har man bingo, forteller Næset.
Nå håper han at fornyelsen faller i smak.

– Vi har innført et femte spill som går til én rekke, der du kan vinne 1000,- kroner eller velge sjansepotten fra Gyde (Tveito Kiosk) som kan gi gevinst opp til en million. Er det flere som har bingo deles 1000-lappen på disse. Lykkeliten er også med på dette spillet. I tillegg kan du vinne en overraskelse på det nye Gyda-tallet, som er 10 i tre-rekker i 1. spill, forteller Næset.

Røvern med en maksimalpremie på 70.000 er med som før, nå på 3 rekker i spill 2 og 3 og 4, men nå øker muligheten til å ta Lykkeliten ganske drastisk. Det blir tre flere muligheter hver uke til å ta premien på 5 000,- kroner.

""De to gutta gleder seg til noe nytt på bingo, for nå har bingoen vært uendra i så mange år at de nesten ikke husker hvor lenge det er siden.
– På tide med noe nytt og spennende, ikke minst for oss som har sitti og lest opp det samme i årevis, sier Næset med sitt sedvanlige lure blikk i øyet.
– Kanskje vi får trøbbel med å huske det nye? lurer han på, noe som morer Mathisen en del.
– Nei, det går nok bra. Vi får minne hverandre på det, sier Mathisen.

Bongprisen økes også til kr, 100,- slik det er på de fleste radiobingoer rundt om.
– Den prisen har stått urørt i over 10 år, så nå måtte vi endre den. Bongtrykking og det meste har økt i pris mye mer enn det siden den gang, ikke minst som følge av kronekursdroppen. Bongene trykkes nemlig i Sverige, forteller Næset.

Og dent nye spillet introduseres mens det er tre røvertall, og full røverpott på bingoen. Vi regner med det blir rift om bongene denne uka, så ikke drøy for lenge, sier Næset.

""
Det blir altså en større bong fra onsdag med ukenummer 12-2013.
Bongen har fått et femte spill, der du får lov å gamble litt med å ta sjansen på å vinne millioner, forteller Næset.

Muligheten er der hver uke, og vinner du på lykkelitentallet får du sjansen til å vinne store beløp. det blir spennende å se hvordan det blir, sier Næset.

Røvertallet bestemmes som før av en bingovinner, mens lykkelitentallet nå blir spilldagens dato.

I tillegg blir 10 et lykketall, valgt av Imko Gerrets på Gyda Tveito Kiosk.
Det tallet betyr en overraskelse, og går til en vinner på 3 rekker i 1. spill, men bare dersom det ikke blir delinger.
Blir det deling, så blir det pengepremier som vanlig, forteller Mathisen, som tror det blir enda mer neglebiting på radiobingo framover.

– Men det er spenningen vi lever av, i tillegg til at radiobingo er sosialt.
– vi oppfordre folk til å invitere med seg venner på bingo og kaffe. Mange som spiller sammen har det enda mer spennende, garanterer de to bingogeneralene.

Det veit de nemlig, for på sommeren, når de har ferie, får de spilt sjøl, og ingen veit mer om bingo enn disse to.
i alle fall ikke på Rjukan.
 

Linker:
Radiobingo på facebook

 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia