fbpx

Nye Intersport fornøyd med kjedebyttet

Radio Rjukan5. januar 20184min
intersport-1_1e29

– Skiftet har vært bra for oss, og de 45 butikkene i Norge som byttet kjede fra G-Sport til Intersport. Det var godt å komme over i en kjede der vi kan bestemme mer selv hva som passer her på Rjukan, sier Stein Inge Bjørnerud.
""– Intersport-kjeden har større frihet. Vi kan velge litt mer i utvalget av varer. Det er viktig med lokal tilpasning, mener Bjørnerud.

Og kjedebyttet er tatt godt imot av kundene. 
– Det var vært veldig greit, og kundene har likt litt forandring. Det er selvfølgelig mye de samme varen på endel områder, det er jo Gresvig som eier begge kjedene, men vi kan handle mer utenom fastlagt program, men spekteret på utsiden ser ganske likt ut, sier Åselill Runnekås Hvammen.

Hvammen og Bjørnerud kjøpte butikken de jobbet i fra Stenstad for noen år siden, og siden har driften gått sunt. Med seg i styret har de Geir Grumheden. Nå er det nye spennende tider i ny kjede, særlig det kommende året, der det blir mange nye rutiner.
Butikknavnet Rjukan G-Sport er blitt til Intersport Rjukan AS også i Brønnøysund.

""– Kundene synes det er blitt luftigere her, og liker vareutvalget og tilbudene. Og mindre butikker i G-Sport sleit med klare opplegget i kundeavisene, og det å ligge inne med endel uaktuelle varer. De kunne ikke fortsette å bli med på det racet.

– Det lyktes oss jo veldig god med G-Sport også, så det var litt vemodig å se skiltene bli tatt ned, men vi har jo fått nye kraftige skilter. Det var litt wow da vi så det lyste såpass, ler Hvammen. 
– Men det er jo veldig ålreit å være litt mer synlig også. De andre var jo mye mindre.
 
Hva er så viktig å ha mer av i Tinn?

– Det blir jo mer fokus på vintersport og fjellsport, det blir litt mer på fjell, mens andre steder er det mer ved sjøen.
Vi kan finne mer utenfor kjeden, og ha et mer spennende utvalg, og mer vinterklær, som er populært her.
– men det blir særlig snylig til høsten. Vi er litt spente selv. Det er lange bestillingstider på slike varer.
Kjedebyttebeslutningen skjedde i septemeber, så vi har ikke hatt så god tid på å områ oss eller å få snudd rundt heller, men det er godt at folk allerede er fornøyde. og så er jo Intersport et kjent konsept fra før på Rjukan også, sier Hvammen.

 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia