fbpx

Ny hjemmeside for Rjukan videregående skole lansert

Radio Rjukan8. januar 20173min
rvgshjemmeside_7ba9

""Etter en prosess på tre og et halv år er endelig fylkeskommunens nye nettsider for skolene oppe å gå.
Rjukan videregående skole har sin nye nettside oppe, og selv om ikke alt er 100% ferdig ennå, så skjer en oppdateres fortløpende.

Den nye nettsida er spesialtilpasset bruk på mobil- og nettbrett, og samkjører i enda større grad enn før med Telemark Fylkeskommunes nettsider.

Den nye nettsida tillater både større bilder, og er betydelig mer attraktiv å se til enn de gamle, som unektelig begynte å se utdatert ut.

De nye nettsidene er også laget med tanke på mer brukervennlighet på flere nivåer, ikke bare på mobil, men også i ""forhold til delinger og jobben som ligger bak sidene. Slik så de gamle ut til sammenligning, på en PC-skjerm (bildet t.h.).

Skolene går inn i søknadsperioden nå fram mot 1, mars, og her vil skolenes tilbud legges fram til info for søkere og foreldre.

Det jobbes fortsatt hardt med ytterligere forbedringer på de nye nettsidene, som publiseres i EZ Publish, med brukersatøtte fra Wangen og Plotz.

Alle de 11 videregående skolene i Telemark lanserte nye nettsider samme dag, men Rjukan vgs er tydeligvis en av de som har kommet lengst med prosessen.

Linker:
De nye nettsidene til Rjukan vgs
Rjukan vgs på facebook
 

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia