fbpx

Navnekonkurranse for klubblokalene på hotellet

Radio Rjukan19. mars 20233min
hotell-oppussing

Nok en gang pusser byhotellets klubblokaler opp, og når det åpner på Solfesten 22. april er det forhåpentligvis til et helt nytt navn. Rjukan Hotell har utlyst en navnekonkurranse på Facebook, der de ber om forslag.

– Mange har kommentert, men hittil er bortimot 90 prosent av forslagene vært Tinnkruset, og noen foreslår også Skyline og Blitz, men det er helt uaktuelt.

– Det hjelper ikke å skrive Tinnkruset en gang til, for det er ikke det navnet som flest foreslår som vinner, men det beste nye navnet. Vi pusser opp og det blir helt annerledes, og vi lager noe nytt, og starter med blanke ark, og kommer ikke til å gi det et gammelt navn. Tinnkrusets tid er uansett forbi, sier Ida Hammersten.

– Det er ingen vits i å foreslå de allerede brukte navnene. Mange har mye gode minner fra det lokalet, men nå skal det skapes ny minner. Så vi håper nå at folk foreslår nye navn, og det vi synes er best blir valg, forhåpentligvis noen dager før Solfesten, når vi skal ta lokalet i bruk, sier Hammersten.

På solfestens plakat står det foreløpig bare «Kjelleren på hotellet».

– Vi veit ikke når vi bestemmer det, men planen er at det nye navnet skal offentliggjøres fra solfestscenen på torget på Solfestdagen, samme dag som det åpnes. Navnet må gjerne bygge på lokal navnetradisjon, historie eller geografi. Konkurransen er åpen for alle, og den heldige vinneren får et gavekort på middag i vår restaurant DO2. Nå håper vi på mange gode, nye og friske forslag, og vi ønsker alle forlag inn på Facebook. Vi trenger hjelp til å finne det rette, sier Hammersten, som ikke kan gi noen hint.

– Vi aner rett og slett ikke hva det nye blir. Vi er spent på hva vi får inn av forslag!

Her kan du komme med forslaget ditt til nytt navn på Facebook.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia