fbpx

Mer vinter i vente i Tinn, men først kraftig vind

Kyrre Dahl6. mars 20212min
vinterrj7_f3af

Ingen grunn til å stue bort vinterklær og snøfresere ennå. Det blir både mer snø og flere kuldegrader utover i neste uke, skal vi tro langtidsvarselet fra Yr. Men i dag må vi først komme oss gjennom stormen. 

OK, rent teknisk er det ikke storm, men det er faktisk meldt om liten storm i vindkastene utover ettermiddagen. Det vil trolig roe seg ned utover kvelden og fra i natt er det ventet rolig vær.

På den annen side er det, når dette skrives, relativt mildt med flere plussgrader. Du får nyte varmegradene mens du kan, for i neste uke blir det ikke mange av dem på Rjukan.

Mandag og tirsdag blir det fint vær med opp mot 4 plussgrader der sola titter frem, men ned mot 7 minusgrader på nattestid.  I høyden blir det kaldere, med minus 11 grader på Skinnarbu.

Onsdag og torsdag er det bare å finne fram snøskuffene og være klar for å måke bort de 20 centimeterne med snø som er meldt. Det er også forventet en temperatur på 2 til 5 minusgrader, så det er helt sikkert at det blir hvitt. ( Eller så sikkert som et værvarsel kan være )

Fredag kommer, etter planen, endelig sola tilbake til fabrikkbrua, men hvis værvarselet slår til får vi ikke se snurten av den gule varmesprederen den dagen. Neste helg er det nemlig meldt om overskyet vær og ikke noe sol. På den annen side kan det hende at det dukker opp en liten varmegrad også.

 

Kyrre Dahl

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia