fbpx

Mer mobilvennlig radiorjukan.no

Radio Rjukan15. august 20164min
mobil-3_08a6

""Den nye mobilvennlige nettsida påvirker ikke det nåværende desinget på radiorjukan.no på fullformat, men mobilvennligheten skal nå være blant de beste i markedet.
 – Det er rent og pent å se på, og vil føles riktig uansett format på telefon eller nettbrett, sier redaktør ole Jon Tveito, som er glad for at dette endelig er på plass.
– Vi har nå fått en nettside som er svært lesevennlig uansett applikasjon. Og det er på tide. Flere og flere leser nett på mobil, og det gjelder også radiorjukan.no.

Nettnyhetene til Radio Rjukan er fortsatt ikke lokalradioens hovedprioritet, men blir stadig viktigere. Det viktigste er det som går på lufta.
– Det er radiostasjon vi er. Vi har hatt nettnyheter spesielt for de som er interessert i Rjukan og Tinn, men som ikke bor her. Men nå som RA har god løsning for å lese RA utenfor Tinn er ikke dette viktigste grunn lenger. Nå er det blitt det viktigste at det finnes nyheter om Rjukan og Tinn på nett. RA's saker er jo ikke søk- og lesbare åpent på nett. detr er viktig at det finnes nyheter om Tinn på internett, sier Tveito, og forteller at nettnyhetene også er i en symbiose med radionyhetene.
– Nyheter på nett brukes på radio, og omvendt, men vi har tross alt 60-70% flere nyheter på lufta enn på nett. Og slik blir det også i fortsettelsen. Radio er vår hovedprioritet, uansett. men det er hyggelig at så mange utenfor Tinn gleder seg over våre nettnyheter. Mange har faktisk fortalt at det har vært en avgjørende grunn til at de har flytta tilbake til Tinn. det gleder oss stort å høre, sier Tveito, som mener det er en hovedmotivasjon.

– Hvis follk minnes om hva som skjer her, kommer Tinn nærmere de som er borteboende. Og der har nettnyhetene en hovedrolle. Men jeg kan røpe at vi snart er tilbakemed nettradio, hvis alt går som det skal, sier Tveito, som ikke ønsker å si noe mer om akkuart det foreløpig.
– Nei, det får vi ta seinere. Nå er det vanlig radiostart for høsten til onsdag, og det er det som opptar oss nå!
 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia