fbpx

Lyser ut stillingen som teknisk sjef

Radio Rjukan19. september 20223min
tor-aannestad

I Samfunns- og miljøutvalgets møte kunne fungerende teknisk sjef, Svein Aannestad, fortelle at teknisk sjef Jan Øya har sluttet i Tinn kommunen etter en lengre sykemelding.

– Det er fortsatt vakante stillinger på teknisk enhet. Nå er det klart at han som ble ansatt som kommunalsjef og teknisk sjef for teknisk avdeling i fjor slutter i Tinn kommune. Så jeg vil lyse ut stillingen som teknisk sjef i nær framtid, sa Aannestad som har innehatt stillingen i sykefraværet.

– Her må vi gå noen runder med fagforeninger og se på organisasjonsendringer og slike ting. men det er på trappene, så jeg håper vi kan få ut en annonse på stillinga som teknisk sjef. Jeg sier i overskuelig framtid, i løpet av er par uker, håper jeg vi har den ute, sa Aannestad.

– Da håper vi på mange og kompetente søkere. Det er jo det som har vært utfordringen i Tinn og ikke bare her i Tinn, men nesten over alt, at man får søkere, men ikke søkere med den rette kompetansen.

– Så den blir lyst ut, og så håper vi at det er mulig å få ansatt en god person. Stillingen som kommunalsjef samfunn blir stilt i bero, og ansatt teknisk sjef. Min avtale med Tinn kommune er nå forlenga ut året så jeg blir teknisk sjef inntil en ny teknisk sjef er på plass. Og jeg blir også kommunalsjef samfunn ut året.

– Men det trengs mer, både kompetanse og kapasitet på teknisk, som er veldig underbemanna i forhold til alle planene og prosjektene vi har på gang. Det er helt klart, sa Aannestad.

– Da blir kommunalsjefstillingen utsatt på ubestemt tid, eller blir den fjerna? ville Samfunn- og miljøutvalgets leder, Jan Olaf Opsahl, vite.

– Den blir ikke fjerna, for det er en organisasjonsendring som må gjøres. Men kommunedirektøren gjorde jo en organisasjonsendring der man forsøkte at rollen som teknisk sjef og kommunalsjef samfunn ble slått sammen. Det gikk vel ikke så veldig bra. Det ser man jo at det ikke fungerer noe særlig, og at det er vanskelig å finne den rette kombinerte kompetansen. Så vi går da tilbake til det som vi har hatt før med en som teknisk sjef og en som kommunalsjef samfunn. Men det må altså en organisasjonsendring til med noen formaliteter som så vidt er starta, sa Aannestad.

 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia