fbpx

Lions Hederspris til Bjørn Iversen

Radio Rjukan2. desember 20152min
lionsheder_5a55

Det var klubbpresident Øystein Bekkeli som overrakte prisdiplomet og en gavesjekk på 10.000 kroner til Bjørn Iversen på den lokale Lionsklubbens julebord.
Lions Club Rjukan er en av 400 lokale klubber i Norge i den verdensomspennende humanitære foreningen med 1, 4 millioner medlemmer verden over.

– Lions Hederspris tildeles noen som har gjort en ekstra og uegennyttig innsats for lokalsamfunnet, og det har Bjørn gjort med sine mange lokalhistoriske prosjekter. Ikke bare har han ideene, men han bidrar også sterkt til gjennomføringen, sa Bekkeli, og viste til Iversens mange tidligere og pågående og kommende prosjekter.
Bjørn Iversen har personlig jobbet med å ta vare på og lagre det som han har ment kunne bli interessant i industrihistorisk i framtida, og har hatt ideen og gjennomføringskraften til å få finansiert brulykter i gammel stil på Birkelandsbrua og Mælandsbrua som blir en realitet på nyåret 2016. I tillegg jobbes det med planer for fabrikkbrua, og han har bidratt til finansiering av Bjørn Helge Bystrøms brannbu-prosjekt. I tillegg inspirerer Iversen andre til å starte sine egne små rehabiliterings- og tilbakesettingsprosjekter, og har en rekke nye spennende prosjekter på gang.

Iversen takket for prisen.
– Jeg føler meg veldig beæret. Det er litt av en tradisjon med tidligere mottakere, og denne skal få hedersplass på veggen hjemme, sa Iversen, som etter overrekkelsen fortalte litt om arbeidet sitt til den feststemte julemiddagsforsamlingen på Rjukan Gjestegård.
Det er såpass mange prosjekter og mye han har på gang, at han ble invitert til å holde et lenger foredrag på et klubbmøte neste år. 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia