fbpx

Lager Nyttårsfest for flyktningene

Radio Rjukan17. januar 20232min
lions og Røde Kors

Søndag 22. januar blir det jule- og nyttårsfest for Tinns nyankomne flyktninger på mathuset Eyde. Rjukan Lions Club og Rjukan og Tinn Røde Kors Omsorg skal lage fest for hele 67, hvorav 35 av dem er barn og ungdom. På bordet bugner det av innapakkede gaver. Men det er bare en brøkdel av det som er kommet inn, og venter på å bli åpnet.

Lillian Olsen, Hege Heisholt, Jorunn Kårvand og Wenche Marumsrud er i planleggingsmøte med Lions-president Thor Einar Holmgard. Det er ikke lite som skal være på plass, men gavene til barna er allerede i hus.

– Det er en nyttårsfest for flyktningene som er nylig bosatt i Tinn, for å ønske dem velkomne, og vi skal gi dem en god nyttårsfølelse, sier Hege Heisholt i omsorgsgruppa. De er nå i full gang med å planlegge arrangementet sammen med Lions, som bidrar med å betale for all maten. Det er også pakker til alle barn og unge, takket være mange.

– Det er fra ønskelapper på juletreet på torget, og så har noen kjøpt det inn og gitt til Omsorg. Det skal være til alle, sier Jorunn Kårvand.
– En fantastisk dugnad fra alle som har bidratt, sier Wenche Marumsrud.

– Vi har allerede begynt et lite samarbeid rundt vårt Loppemarked. Lions har jo mange av sine aktiviteter knyttet til ballonghallen, og Røde Kors-huset er nærmeste nabo. Så det har vært naturlig. men et er første gang vi samarbeider om noe sånt som dette, forteller Thor Einar Holmgard, som forteller at idéen kom på en dugnadsmiddag i etterkant av loppemarkedet.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia