fbpx

Kvinne siktet for påkjørsel

Radio Rjukan7. mai 20164min
politi-blaalys_946a

Den fire år gamle gutt som ble påkjørt i Jernbanegata på Tveito på Rjukan er moderat til alvorlig skadet, og ble fraktet til Ullevål sykehus etter at han ble hentet med luftambulanse fra stedet.
Det skal være skader i hode, armer og bryst, men ikke noe innvendig i hodet. Det er kun snakk om utvendige, omfattende skader, opplyser politiet.

Nå er en kvinnelig bilfører i 40-årene fra Rjukan siktet i saken, etter at politiet fant fram til bilen som ble sett kjørende fra stedet. Hun skal ha reiste fra åstedet etter ulykken, og vidre til Oslo, der hun ble pågrepet. Det var opplysninger fra vitner som førte politiet til den siktede kvinnen. Hun satt i avhør fredag kveld, bilen er beslaglagt, og den siktede er løslatt, men vil bi tatt inn for nye avhør etter at vitner er intervjuet.

Hun har forklart til politiet at hun ikke merket noe som helst i forbindelse med påkjørselen, og benekter på det sterkeste at hun bevisst har stukket av fra stedet.
Kvinnen skal ha erkjent at hun har vært på stedet og at hun ikke kan utelukke at hun har kjørt på gutten. Politiet mistenker ikke at kvinnen var beruset.

""Da politiet kom til stedet, var bilen som kjørte på gutten borte, noe som førte til etterlysning av bil og fører.
Og det var fredag kveld politiet opplyste at de har tatt beslag i en bil, og at en kvinne som førte bilen fredag nå er siktet i saken.

Saken etterforskes av Rjukan politistasjon.

Den fireårge gutten var ved bevissthet da han ble tatt hånd om av ambulansepersonell, før han ble fløyet til Ullevål sykehus. Ifølge sykeshuset er gutten moderat til alvorlig skadet.

 

Foto: Jonas Hovden

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia