fbpx

Julens filmer på Verdensteatret Rjukan Kino

Radio Rjukan23. desember 20164min
hakkebakkeskogen_008d

Julen er tida da du tar med deg familie og venner på kino, og årets julefilmer på Rjukan Kino egner seg til nettopp det, allereede fra 1. juledag.
Det er rikelig med sjanser til å få med seg Dyrene i Hakkebakkeskogen, etter Thorbjørn Egners fortelling om Klatremus,Reven og gjengen. Suksess på teater, og kanonkritikker i media så langt.
filmen er laget i stop-motion-animasjon, laget av Kvisten animasjon, som har stått bak både Flåklypa og Knerten.

1. juledag 25. desember kan du også se norske Morten Tyldums Hollywooddebut Passengers. mannen bak Hodejegerne og The imitation Game har lagret en romantisk rom-thriller med dypt innhold.

 

De to filmene står i folkus 1. og 2. juledag, mens tirsdag 27. desember er det lart for en av svensk films nyere komedieskuksessers store oppfølger. Hundreåringen som hoppet ut av vinduet og forsvant, har fått en oppfølger i Hundreogettåringen som stakk fra regnigen og forsvant.
Er den bare halvparten så morsom som originalen, så holder det lenge.

Onsdag er det en siste sjanse til å se den nye Star Wars-filmen Roge One. Den første fra Disney-konserne etter at de kjøpte hele franchisen fra Lukas-imperiet.

Mer humor blir det med Bryan Cranston og James Franco i crazykomedien som en far som får verdens største mareritt av en kjæreste til sin datter.

Her er tidene for årets julefilmer nedenfor.

Linker:
Rjukan Kino 
Rjukan Kino på facebook

""

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia