fbpx

Julaften for alle på Røde Kors-huset

Radio Rjukan22. desember 20155min
rjtorgny4sno_2719

– Vi lover at det blir skikkelig trivelig på Julaften, for vi har møtt utrolig velvilje fra lokale forretninger på salt vi har spurt om, så det bugner av julemat, juleghodter, julekaker, gaver og julestemning, forteller Cecilie Andersen
Hun tok kontakt med frivilligsentralen med ideen om å lkage en alternativ julaften for alles om vil, og fikk umiddelbart respons.
– De som er har lyst til å møte folk i god julesteming, de som kanskje er lei den vanlige jula hjemme, de som er aleine i Tinn på julaften, de som er nyinnflytta og vil treffe folk, de som er på besøk og vil ha litt julemat – kort sagt alle som har lyst, sier Andersen, som er imponert over givergleden hos forretningene i Tinn.

– Vi åpner klokka 14, og stareter, med kaffe og kaker, og planlegger julemiddag til klokka 17. Det blir julesang, gang rundt juletreet og alt som hører jula til. ikke minst har vi fine gaver, sier Andersen, som har brukt de siste dagene md å pynte til jul.
Helt til klokka 21 er det arrangement på Røde kors-huset – nærmest etter modell av suksesser i andre byer.

""Det er mange som godt kan tenkje seg å feire jul sammen med andre, og treffe folk i jula. Ikke alle er så glad for juledagene, men man håper dette kan være en fin anledning til å oppleve hyggelig selskap.

– Jeg håper det melder seg noen til å ta med seg instrumerntet sitt spille litt også. Vi har vært litt seint ute med å spørre om det, så der håper vi noen dukker opp. Ta kontakt, sier Andersen.

– De som er stressa og skal på juleselskap seinere på kvelden, får gjerne stikke innom tidligere på dagen, og jeg lover at både ordføreren og julenissen stikker innom, sier Andersen, som ikke er opptatt av hvem som kommer.

– Men skal du ha julemiddag, er det viktig at du melder deg på på forfånd, slik at det lages nok mat til alle!

– Jeg håper alle som har lyst kommer. Og de som er usikre på om de skal ta turen, bør ogsåp komme. Man kan gjerne blir med å hjelpe til litty også. Det settes stor pris på. Det er bare å ringe meg dersom du har spørsmål om arrangementet, eller er i tvil om man skal ta turen. Vi spør uansett ingen om hvorfor de kommer. Vi er her for å lkage en koselig jul, sier Andersen, som treffes på 92871178 for spørsmål.

Arrangementsfakta:
Cecilies Jul – Julaften på Røde Kors-huset
Lørdag 24. desember 2016
kl 14 Dørene åpnes
  Julegrøt og Underholdning
  Kaffe og kaker
kl 17 Julemkiddag (Meld deg på!!!)=
kl 19 Gang rundt juletreet
  Nissen kommer!
kl 21 Vel hjem!

 

 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia