fbpx

Jørn Lande klar for Melodi Grand Prix!

Radio Rjukan12. januar 20213min
jorn-lande16-video_1e07

Det er ikke grenser for underlige nyheter, og en av dem er at Jørn lande er klar for årets Melodi Grand Prix!
Dette skriver Jørn på sin facebookside:

Today it’s official!
I will be participating in the battle to be Norway’s contribution for European Song Contest (ESC)2021!
First show is Saturday January 16th, I am really looking forward to bringing the rock to the MGP scene together with some great musicians!

NRK opplyste i pressemelding at i år stiller de med rekordmange artister, hele 26. Da ble de seks forhåndsuttatte artistene – som går rett til finalen – presentert, sammen med de fire deltagerne i første delfinale som går av stabelen førstkommende lørdag.
Lørdagene utover blir det Melodi Grand Prix-sendinger for alle penga med stort spenn i artister.
Andreas «Tix» Haukeland er blant de seks forhåndsutvalgte artistene, sammen med 2019-vinner Keiino, Atle Pettersen, Rein Alexander, Stavangerkameratene og unge Kaja Rode kjent fra TV-programmet The Voice.

Beate «Beady Belle» Lech skal til pers i første delfinale – mot artistkolleger som heavyvokalisten Jørn Lande fra Rjukan, Blåsemafiaen og Stina Talling, kjent fra BlimE-sammenheng. Og her er det folket selv som avgjør.
For i hver delfinale vil publikum stemme frem én vinner, som blir å se i finalen 20. februar. De som ikke går videre, får likevel en ny sjanse i årets nyhet, en «Wild Card»-sending 14. februar: Der vil den tolvte finalisten bli stemt frem. De seks forhåndskvalifiserte artistene vil opptre i delfinalene i tur og orden.

Denne gangen lover NRKs tekniske avdeling bot og bedring etter fjorårets stemmekaos, forårsaket av emoji-overbelastning. Ifølge NRK har man gjort endringer i den såkalt tekniske arkitekturen av stemmesystemet, som nå tar høyde for et større volum av stemmer og engasjement. Det er også testet ut gjennom høstens «Stjernekamp» og det alternative Eurovision-programmet NRK sendte i mai i fjor.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia