fbpx

Jørn Lande klar for Melodi Grand Prix!

Radio Rjukan12. januar 20213min
jorn-lande16-video_1e07

Det er ikke grenser for underlige nyheter, og en av dem er at Jørn lande er klar for årets Melodi Grand Prix!
Dette skriver Jørn på sin facebookside:

Today it’s official!
I will be participating in the battle to be Norway’s contribution for European Song Contest (ESC)2021!
First show is Saturday January 16th, I am really looking forward to bringing the rock to the MGP scene together with some great musicians!

NRK opplyste i pressemelding at i år stiller de med rekordmange artister, hele 26. Da ble de seks forhåndsuttatte artistene – som går rett til finalen – presentert, sammen med de fire deltagerne i første delfinale som går av stabelen førstkommende lørdag.
Lørdagene utover blir det Melodi Grand Prix-sendinger for alle penga med stort spenn i artister.
Andreas «Tix» Haukeland er blant de seks forhåndsutvalgte artistene, sammen med 2019-vinner Keiino, Atle Pettersen, Rein Alexander, Stavangerkameratene og unge Kaja Rode kjent fra TV-programmet The Voice.

Beate «Beady Belle» Lech skal til pers i første delfinale – mot artistkolleger som heavyvokalisten Jørn Lande fra Rjukan, Blåsemafiaen og Stina Talling, kjent fra BlimE-sammenheng. Og her er det folket selv som avgjør.
For i hver delfinale vil publikum stemme frem én vinner, som blir å se i finalen 20. februar. De som ikke går videre, får likevel en ny sjanse i årets nyhet, en «Wild Card»-sending 14. februar: Der vil den tolvte finalisten bli stemt frem. De seks forhåndskvalifiserte artistene vil opptre i delfinalene i tur og orden.

Denne gangen lover NRKs tekniske avdeling bot og bedring etter fjorårets stemmekaos, forårsaket av emoji-overbelastning. Ifølge NRK har man gjort endringer i den såkalt tekniske arkitekturen av stemmesystemet, som nå tar høyde for et større volum av stemmer og engasjement. Det er også testet ut gjennom høstens «Stjernekamp» og det alternative Eurovision-programmet NRK sendte i mai i fjor.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia