fbpx

Inviterte til Fashion-vorspiel på Admini

Radio Rjukan11. mars 20174min
admin-motshow-1_e084

""Det er første gang Rjukan Admini deltar i forbindelse med Rjukan Fashion Show.

– Ja, er ikke ofte man har fri når man driver et  hotell som holder åpent hver dag, og det går døgnet rundt, men akkurat i kveld har jeg faktisk tatt meg fri for å få med meg Rjukan Fashion Show, og sniker meg ut nå når vi er ferdig her på Admnini ikveld, og så skal jeg få det med meg, sier Morten Leite.

Han har ikke sett det før, men har hørt mye godt om det.
– Jeg gleder meg!

Og det er det flere som gjør, av alle de som fyller opp i de ærverdige lokalene.
""Han tar imot det feststemte show-publikummet som entrer den røde løperen til Rjukan Admini, én etter én.

De kommer inn et dempet lys, der velkomstdrinker står lainet opp, og et bugnende buffet står i nabosalen, og venter på at alle skal komme på plass.

– Så og si hele hust er i gang, og det er gøy å lage dette vorspielet før årets show. Det er staselig å ha det her, sier Leite som forteller at de har en god del bibler i glassene, og har disket opp en skikkelig buffet, sier Leite.

– Vi hadde flere i huset i går på en vanlig fredag, men det er viktig for oss å ha det åpent på slike ting som dette, så vi ""får vist det fram. Jeg forstår mange aldri har sett det, og at det har vært lukket for de fleste i mange år, men nå får vi vist det fram, sier Leite.

Det er nå bare uavhentede billetter igjen til showet, men møter du opp i døra til klokka 19, så er det en mulighet for å få med deg årets Rjukan fashion Show.
 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia