fbpx

Inviterer veteraner på Bilens Dag 31. august

Radio Rjukan27. august 20194min
bilensdag2015-5_2e56

Det er litt av en tradisjon, etterhvert, Bilens dag på Rjukan, siste lørdag i august. I år er Bilens Dag for 21. gang.
Og svært mange av årene har det blitt kombinert med Veteranbiltreff på Torget og i Storgata. Storgata har vært stedet de siste årene, også i år.

Du som har veteranbil holder vel av den siste lørdagen i august? Iår lørdag 31. august? Ikke bare fordi det er moro å treffe andre som holder på med spesielle kjøretøy, men også fordi det tilbys gratis bevertning for se som tar turen og stiller ut bilen!

""Vanligvis er Bilens Dag velsignet med godt vær; og slik håper arrangøren RA og Radio Rjukan det blir også i år.

Veteranbiltreffet starter klokka 10 lørdag 31. august, og man håper at flest mulig er på plass til klokka 11, og blir der til minst klokka 14 og helst til 15.
Mens bilen står i Storgata, kan du ta handle- eller kaférunden i byen, eller en Trubadurttur med tog og ned på Storegut.

– Det finnes over 200 veteraner og sportsbiler i Tinn,. og vi håper å se flest mulig av dem på treffet. Det gjør ikke noe om bilen ikke er lytefri. vi er også interessert i å se bruksveteraner og biler som trenger en god restaurering. Gammelbil er morsomt uansett, opplyser interrimstyret i Rjukan og Tinn Motorhistoriske klubb som er under stiftelse, og som er delarrangør sammen med RA og Radio Rjukan i år.

""Veteranbiltreff blir altså nok en gang i Storgata, mens nybilene for andre året blir langs elva ved Det Glsade Hjørne. Slik blir det nok å se på i Rjukan sentrum på lørdag. 

Arrangørene håper alle som har en klassisk veteranbil, lastebil, motorsykkel eller en sportsbil eller et annet spesielt kjøretøy som andre vil ha glede av å se på om å ta turen på Veteranbiltreffet i Storgata!

– Alle som tar med bilen og stiller den ut i tida 10 til 16 får gratis bevertning på arrangørens regning!
Ta med din veteran til Veteranbiltreffet i Storgata den siste lørdagen i august!
– Nå gjenstår bare en ålreit værmelding, og langtidsvsarselet lover det beste, sier medarrangør Ole Jon Tveito.

 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia