fbpx

Har laget pappapermens bibel

Radio Rjukan29. januar 20203min
pappapermboka2_96e5

""Norske pappaer tar stadig lengre pappaperm. Men hvordan utnytte pappapermen maksimalt? Ole Morten Knudsen, også kjent som Superpapsen, hjelper norske fedre å knekke pappapermkoden med sin ferske bok «Den store pappapermboka».
 
– Selv var jeg vettskremt før min første pappaperm. Tenk at noen kunne gi meg et slikt ansvar! Mammaen var nok også en smule bekymret. Men det viste seg å bli en opplevelse hverken jeg, barn og heller ikke mammaen, ville vært foruten, sier Ole Morten.
Han deler nå sine erfaringer fra totalt 20 måneder med pappaperm. I boka har han samlet sine beste tips og triks for å gjøre pappapermen enda morsommere for andre fedre og barn.
Verdens første pappaperm-bibel?

Ole Morten har prøvd det meste i løpet av sine tre permisjoner. Alt fra pappagrupper til bæreseleballett. I boken finner du svar på nær alle tenkelige spørsmål foreldre som skal ut i permisjon måtte lure på.
""For å hjelpe deg på veien har Ole Morten satt sammen aktivitetstips, en god dose funfacts, eksempler på ulike pappapermtyper du vil støte på i permisjonen og erfaringer fra andre pappaer.
I tillegg har boken svar på ting du som forelder lurer på rundt barnehageplass, økonomi og foreldrepenger. Og mye mer. Det hele krydret med en solid dose humor og et skråblikk på tilværelsen i pappaperm. Boka er rikt illustrert av Tom Talberg-Furulund.
Med denne boka i stelleveska kan pappa og barn trille av gårde, vel vitende om at pappapermen blir en suksess.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia