fbpx

Har fått nettbutikk for sitt kunstsalg

Jan Roger Næset9. desember 20202min
Liv Solberg Andersen

Kunstneren Liv Solberg Andersen har opplevd at flere slags-utstillinger har gått fløyten etter korona, og har benyttet tiden å få nettbutikk for kunsten sin.
– Utstillinger jeg skulle ha vært med på i år, har blitt avlyst, men jeg har hatt galleriet her i Storgata åpent, så folk har kunnet stikke innom.
Hun har benyttet tiden til å lage en ny nettbutikk.

– Jeg har jo hatt nettsiden lenge, men nå er også nettbutikken er oppe og går, og nå kan folk klikke seg inn på bilder de vil se mer på, og de kan kjøpe bildene herfra, eller komme innom for å se nærmere på dem. Fordelen er at kundene kan se og vurdere bildene opp mot hverandre hjemme, sier Andersen, som den siste tida har blitt mer opptatt av landskapsbilder.

– Jeg har nylig kjøpt en hytte av familien, i Tuddal, og det området har inspirert meg mye, sier Andersen, som på nettsida skriver: «Kroppslig erfaringsbasert kunnskap er noe jeg søker i maleprosesser. Håpet er å finne og formidle noe som kan inspirere og glede, og kanskje minne oss om noe vi trenger å bli minnet om.»

– Nettbutikken min kan du kjøpe maleri og digitalt grafisk arbeid (DGA), og jeg tilbyr gratis frakt i Norge, forteller Liv Solberg Andersen.

Jan Roger Næset

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia