fbpx

– Har du en OD-jobb på torsdag?

Radio Rjukan31. oktober 20173min
img_3757_c047

Torsdag 2. november er det Operasjon Dagsverk for elevene på Rjukan videregående skole. Men de har altfor få jobber! Nå spør de om du en jobb å tilby.

Det er tradisjon at norske videregående skoler jobber en dag for en god sak. I år er det en kobling mellom miljø og bistand, til ofre for oljeutvinning i Nigeria. Operasjon Dagsverk er en solidaritetsaksjon der elever gjør en jobb for et godt formål, rettet mot barn og unge. I år er aksjonen "Vi er alle oljebarn".
– Saken om oljebarna i Nigeria dreier seg om reint drikkevann, etter at oljeutvinning har forurenset drikkevannet. Det står veldig bra forklart på nettsida, forteller Marthe Vågsland.

– Vi håper at det er flere lokale bedrifter og privatpersoner som kan bruke en elev eller to på en jobb torsdag, sier Christina Fjelldal.
Det er snakk om en dags arbeid for en god sak. Torsdag 2. november er årets OD-aksjon, og mange av elevene ved Rjukan videregående har skaffet seg jobb hos noen de kjenner. Men det er fortsatt mange som mangler en jobb å gå til den dagen. Nå er det like før, men det er helt sikkert mange som har en jobb de gjerne utfører der ute i Tinn.

– Det kan være alt mulig som elever kan drive med, som man ikke trenger spesiell kompetanse for å gjøre. Fra ting som skal gjøres ute før vinteren, eller rydding, maling etc. eller som ekstrahjelp i butikk eller på en arbeidsplass, kort sagt alt du er villig til å betale litt for til en god sak, sier Sebastian Andersen König.

– Ta kontakt! Det koster 400 kroner å få en elev til å arbeide den dagen, og trenger du to eller tre går det også fint, sier Marthe Vågsland.

Liv Ingrid Gvammen ber de som har jobb om å kontakte skolen
– På telefon 35919900.

– Elevene har med seg en brosjyre om hvordan det skal betales. Det er flere måter å betale på, sier König.
 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia