fbpx

Har behov for ekstra helsepersonell

Radio Rjukan16. mars 20203min
roedekors_097f

Tinn kommune har et stort behov for ekstra helsepersonell i viktige funksjoner og går derfor aktivt ut og ber om hjelp!

Dersom det finnes lege, sykepleier eller annen helsefaglig kompetanse – pensjonerte, privat ansatte eller andre,som har ledig kapasitet – ønsker kommunen at dere tar kontakt så snart som mulig.

Registrer deg her:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx…

Sjekk forøvrig Tinn kommunes Facebook-side for mer informasjon

Må prioritere i hjemmesykepleien

Som følge av koronasituasjonen må hjemmesykepleien i Tinn kommune prioritere at liv og helse blir ivaretatt. Restriksjonene fører til at også helsepersonell må i karantene og vi må sørge for å ha nok ansatte til å ivareta de innbyggerne som trenger det mest. Det betyr blant annet at de som har hjemmesykepleie kan oppleve færre besøk og at aktivitetsnivået i sykehjem og omsorgsboliger blir redusert.

 

Færre besøk

Vi kontakter brukere av hjemmesykepleien i forbindelse med at vi gjør en vurdering av hver enkelt bruker. Noen får etter avtale færre besøk. Noen brukere og pårørende har selv tatt kontakt med hjemmesykepleien for å avlyse eller redusere tilbudet. Hos noen blir det opprettet en daglig oppfølging på telefon. Vi har startet en kontinuerlig vurdering, og dette arbeidet fortsetter i tiden fremover. Ansatte i hjemmetjenesten er utstyrt med tjenestekort (ID-kort) som viser at de arbeider i kommunens hjemmetjeneste. Ansatte fra hjemmetjenesten eller de som kommer på vegne av oss er utstyrt med ID kort.

 

Liv og helse har førsteprioritet

Det viktigste er nå å ivareta liv og helse og sikre at de som er helt avhengige av nødvendig helsehjelp får det. Vi jobber kontinuerlig med beredskapen. Blant annet ser vi nå på muligheten til å bruke ansatte som er fristilt som følge av at virksomheter som er stengt. Vi ber om forståelse for situasjonen og oppfordrer pårørende til å bistå sine nære der det er mulig.

Kilde: Tinn kommune

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia