fbpx

Gvepseborg Panorama Café fra lørdag

Radio Rjukan24. mai 20155min
gvepseborg-kafe_f48d

Tinns flotteste restaurantlokale får et navn som står mer i stil til både internasjonal turisme og til hvordan stedet egentlig ser ut.
Navnet Gvepseborg Panorama Café har også fått ny logo som skal pryde både nettsider, facebookside og annet materiell.
I tillegg åpner kaféen noen dager tidligere enn opprinnelig planlagt.
Og ikke nok med det. Den nye menyen ligger ute på internett, selv om ikke prisene er endelig fastsatt ennå.

""Ny logo er også klar, i tillegg til ny nettside og facebookside. Caféen vil holde åpent til klokka 20 fredag og lørdag og ellers til klokka 16 nå før sommersesongen. Mandager vil caféen være stengt nå før sommeren.

Balac og Györgyi Batai Kuti er de som er overtar som drivere. Ekteparet, som opprinnelig er fra Ungarn, har lang erfaring fra hotell og restaurantnæringen.

– Vi har hatt en drøm om å drive et skikkelig sted i Norge. Og nå får vi muligheten. Det er viktig for oss at det blir lokal mat og lokale råvarer, og det er det også for lite av. Vi savner det her i regionen, og maten skal være en blanding av tradisjonell norsk mat og med litt utenlandske influenser. Vi skal både ha kaffe, vafler og kaker, og gode desserter, og ikke barre drive retaurant, sier Györgyi (36) og Balavs (37) Batai Kuti til Radio Rjukan.

– Vi gleder oss veldig til å komme igang. Dette er en drøm vi har hatt, og vi hadde egentlig tenkt å se på Kinokaféen, men da vi skjønte at Gvepseborg Kafe blie ledig, endte vi opp med å søke der istedet, sier Kuti.

– Jeg har stor tro på dette driverparet, og vi fra Krossobanen skal stå på for at de skal lykkes, sier styreleder Geir Grumheden.
Han lover det blir tilbud om gratis retur ned ved kjøp av middag som før, utenom høysesongen, og og at man vil strekke seg som før for å yte service.
– Det skal bare være å bestille om man vil ned seinere enn klokka 20, enten det er klokka 23 eller 01 på natta, og kjøre når det er behov for restauranten, som også vil holde åpent for lukkede selskaper.

Linker:
Gvepseborg Panorama Cafés nettside
Gvepseborg Panorama Café på facebook

ÅPNINGSTIDER
Mandager: Stengt
Tirsdag-Torsdag: 10-16.00
Fredag og lørdag: 10-20.00
Søndag: 10-16.00

Tidligere saker om Gvepseborg Kafé:
Ny drivere på Gvepseborg
Sauro/Hammersten gir seg på Gvepseborg
Flere søk på Gvepseborg

 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia