fbpx

Gausta annonserer syv sentrale stillinger ledige

Radio Rjukan20. mai 20222min
Gaustablikk resort2

Gaustablikk Fjellresort har som kjent satset tungt den siste tiden, der hele hotellet er i ferd med å bli renovert og der det også er investert over 100 millioner i snøproduksjonsutstyr i skisenteret.
Hotellet har også renovert kjøkkenet, og har laget nye restaurantkonsepter som allerede har fått mye skryt i sosiale medier.

Nå er man på jakt etter lederne som skal ta det hele videre, og de har valgt å sette Skagerak Consulting på lederrekrutteringen.

Det er lyst ut syv stillinger. Det er stillingene som hotellsjef, salgsansvarlig Gausta, kurs- og konferanseansvarlig, resepsjonssjef, ny kjøkkensjef til topp moderne kjøkken som det heter i annonsen, samt to resepsjoniststillinger.

– Vi har bare blitt kontaktet for å jobbe med å rekruttere til stillingene, sier seniorrådgiver Linda Brusletto i Skagerak Consulting.

Hotellet har hatt flere hotellsjefer de siste årene, fire i løpet av 3 år. Eieren av hotellet er Vätterlendens Invest AB som gikk inn og kjøpte hotellet med sikte på å ta det inn i framtida med en storsatsing.

Konsernsjef Mikael Jönsson har uttalt til i et intervju med RA sist uke at de håper de snart har en stabil og framtidsrettet ledelse ved hotellet, som satser på å komme helt opp i Norgestoppen for skidestinasjoner, og som helårsdestinasjon.

– Vi ønsker en kjernetropp som ønsker å dra dette. Vi ønsker en stabil organisasjon som jobber for det vi satser mot.

Konserndirektøren røper at de fortsatt har store utviklingsplaner på Gaustablikk og i Gausta Skisenter snart fem år etter at de gikk tungt inn i området. Samtidig er de fornøyd med farten som har vært i området den siste tiden, og tror på at det var en riktig satsing. Men det gjenstår enda mye, og satsingen fortsetter.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia