fbpx

Feirer 17. mai på Gaustatoppen på NRK

Radio Rjukan7. mai 20153min
gaustatoppen17mai_78a0
Gaustatoppen 17. mai

Bli med på Gaustatoppen 17. mai, har oppfordringen vært fra DNT. 
For mange naturglade turentusiaster har det blitt stadig mer vanlig å ta turen til selveste Telemarks tak på nasjonaldagen, gjerne med det norske flagget på ryggsekken. Startsted og oppmøte er Stavsro parkering kl 10. Deretter går toget til topps srlv om det er meldt litt frisk bris.

NRK TV vil være på plass for å filme fra begivenheten flere ganger i løpet av sin sending denne dagen.

– Hva er mer stemningsfullt enn å markere grunnlovsdagen vår med en tur til kongen blant telemarksfjella, med utsikt til en sjettepart av fedrelandet, i godværet vi alle håper på! Sanger som "Ja, vi elsker dette landet" og "Hvor hen du går i li og fjell" blir kanskje mest meningsfulle når de ljomer ut fra denne mektige naturstoltheten som Gaustatoppen er. Skyfri, vårblå himmel og en svak bris fra sør. Slik ønsker vi oss 17. mai på Gaustatoppen i år, skriver turistforeningen.

Turleder og Gaustatoppen-ekspert, Jon Ingebretsen, leder an i skitoget til toppen som er et tilbud til alle interesserte. Skitoget gjennomføres med et viss værforbehold. Gaustatoppen Turisthytte holder åpen, og en driftig gjeng sørger for norske flagg, vafler, og kaffe på toppen også i år.

Det er ikke mulig å ta snarveien med Gaustabanen i år, da denne er stengt for oppgradering akkurat nå, men turistforeningen har alikevel satset på at mange tur- og fjellentusiaster finner dette interessant og spennende og tar turen.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia