fbpx

Elkjøp nyåpner over gata 23. januar

Radio Rjukan15. desember 20173min
elkjop_c943

Det er ikke mindre å gjøre i julestria i år enn det har vært for Elkjøp Tinn.
– Nei, vi har vel en økning fra de siste åra, så vi har mye å gjøre, ikke minst med å tenke på flyttinga i tillegg, sier Elkjøp-eier Kjell Nørstebø som ser fram til å flytte over i større lokaler etter Coop Prix Rjukan.
Da blir det store omveltninger, men planen er at det skal være en ryddig butikk, med egen servicedisk med telefon og data, noe som øker i behov, ifølge butikkeieren.

Butikken flytter inn i lokaler som er større og mer egnet.
– Det blir større og romsligere, og mer praktisk. Vi får på plass kjøkkenutstillinger og et kundemottak for slikt der.
I tillegg overtar vi jo Posten, sier Nørstebø.
– Vi la inn et anbud, og fikk det. Det ville jo vært synd å ikke ha posten her i sentrum på Rjukan, men det blir spennende.

Før det har de PostBord med MyPack i Elkjøp-butikken nå, som også blir med over gata.
– Den måtte overtas litt tidligere, mens Postyen fortsetter der den er til over nyttår. Mens nye Elkjøp og PostNord er klare samme sted om gode 5 uker. 23. januar håper jeg er datoen er for nyåpning, sier Nørstebø, som ikke har planer om å bli pensjonist.
– Nei, jeg har ikke lyst til det, selv om jeg har sagt det lenge. Det er veldig trivelig bransje å være i, og selv om jeg blir 67 neste år, så gir jeg meg ikke. Kanskje jeg vil ta det litt roligere, sier Nørstebø, som ikke er helt sikker på om han fortsetter som butikkeier.
– Nei, det er ikke sikkert. Jeg har gående forhandlinger, men det er ikke avklart, hvordan det blir. Men jeg må jo vurdere litt, for jeg har nok å gjøre. Jeg har jo spennende ting som skjer på Gaustablikk også, og ønsker å pleie den kontakten der oppe.
 

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia