fbpx

Coop Prix hadde siste åpningsdag med opphørssalg lørdag

Radio Rjukan8. desember 20174min
img_6196_411e

Idag gikk det fra 25% til 50% avslag, og imorgen lørdag er siste åpningsdag, og da det er 70% avslag på alt som er igjen i butikken fram til den stenger dørene klokka 15. Og det er varer igjen, selv om 25-prosents opphørssalget fra mandag denne uka har tømt butikken for 80-90% av varene. Med 70% avslag på det siste på lørdag blir butikken så godt som tømt, tror Vesethaugen.

Prix Rjukan blir lagt ned etter lørdagens siste åpningstimer 9. desember, fordi eierne tidligere i høst valgte å ikke fornye kontrakten om leie i Handelshuset No. 17 der det bare er Vinmonopolet som fortsetter i samme lokaler som før fra nyttår under ny leiekontrakter. Dvs. med unntak av Posten og Nordpost, da, som fortsetter under Elkjøps paraply i samme lokaler fra 3. januar. Fram til da vil en ansatt stå for posttjenester fram til nyttår.

– Vi har hatt 25% hele uka, og de første dagene var det helt vilt. Så vi har solgt mye varer på opphørssalg til god pris. Vi hadde opprinnelig tenkt å ikke annonsere med det, men at kundene stille og rolig skulle få med seg at det var avslag, sier Vesethaugen. Men Radio Rjukan forstyrret den planen, med et oppslag som fortalte at opphørssalget var igang, og gjorde at det tok av.
– Vi blei tatt litt på senga, og det var kanskje synd at ikke de trofaste kundene fikk med seg mest mulig, men vi har iallefall solgt varene til en god pris, sier Vesethaugen, som ber Radio Rjukan nå fortelle at lørdag er siste sjans til en ekstra god handel. 

Nå blir det en siste innsats på lørdag, og så skal de ansatte som må se seg om etter ny jobb ta en fest på lørdagskvelden.

– Ja vi ansatte tar en fest for å gjøre en avslutning med alle de fine ansatte, sier Vesethaugen.
– Det blir jo nærmest et gravøl, sier hun.
– Det er veldig trist. det er jo 12 gode ansatte nå kastes ut i det usikre,og må finne nye jobber. Toril selv er heller ikke ferdig med arbeidslivet.
– Jeg har jo ikke tenkt å gi meg ennå.

Elkjøp Tinn har påtatt seg å rydde ut av lokalene, og selge unna utstyret.
– Jeg tror de allerede har nevnt på nett at det er mye kjøle og nesten nye kjøledisker og kjøleskap og hyller som nå er tilsalgs. Det skal vel ut i løpet av desember, sier Vesethaugen.
Hun veit ikke hva de ansatte har planer om.
– Jeg ønker dem lykke til. Det er gode folk, så jobb finner dem nok, men det er jo vemodig, sier Vesethaugen, som takker alle ansatte og ikke minst alle trofaste kunder som nå mister sitt Coop-tilbud på Rjukan.

Tinn vil faktisk bare ha Norgesgruppen-butikker igjen etter at Coop Prix gir seg, inntil Rema 100 åpner i 313-bygget høsten 2018.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia