fbpx

Bli med på Radiobingo på Røde Kors-huset

Radio Rjukan5. november 20183min
img_0922_b69a

Det er på forslag fra Nina Heimark i Røde Kors omsorg at folk nå inviteres til å spille bingo sammen på Røde Kors-huset.
– Jeg har fått mange positive tilbakemeldinger. Mange spiller aleine hjemme, og da er det mer trivelig å være sammen. Vi er litt sosiale før og etter, og har litt å bite i og kaffe, og vi bidrar til at folk kan komme hit hvis de trenger det, sier Nina Heimark i Røde Kors Omsorg.
Onsdag sist måned var det ti som fant veien, og hadde det trivelig, der en prøvde seg på bingo for første gang.

Røde Kors sin omsorgstjeneste består av noen hyggelige folk som gjerne arrangerer litt.
– Vi tenkte vi skulle begynne med én onsdag i måneden, den siste. Så får vi se om det er større behov. Og så baker vi kaker, og til byr på kaffe. Bingobonger må folk ha med sjøl, sier Nina Heimark, som tok det på sparket da forslaget kom. 
Det er flere som kan bingo i lokalet, og noen har nervene så under kontroll at de kan strikke imens. 

Og stemningen vekslet mellom stillhet og gode kommentarer, da vi var innom lokalet. Etterhvert som det nærmet seg var stemningen høy, men ingen stakk av med premie mens vi var der. Ingen tvil om at første onsdagen ble en suksess, og det som må være verdens beste sjokoladekake fikk også bein å gå på.
– Vi satser på at det er et behov, og så får folk ta kontakt om de trenger transport, sier Heimark. og inviterer alle som vil til å bli med.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia