fbpx

Biblioteket, kinoen og banken med gratis juleteater

Radio Rjukan18. november 20223min
juleteater

– Vi inviterer til Askeladden friteater med Askeladdens jul for alle de minste i kommunen vår. fra 2-3 år og opp til 12 år. Og de selvfølgelig må ha foresatte med. Det er gratis for alle, sier Sanja Pasovic fra Rjukan bibliotek.

– Askeladden Friteater fra Skien har laget en eventyrlig førjulsforestilling med nisser, nøtter og en lur rev, sier Sanja med så stor innlevelse at alle de andre begynner å le.

Kinosjef Robert Jenbergsen er naturligvis på plass, men det er også tre blide damer fra Tinn Sparebank, Hilde Barhellestøl, Liv Asborg Mogen og Vicky Margetts, og alle gleder seg til å fylle kinosalen til juleteater 11. desember.

– Askeladden Friteater har spilt veldig mye andre steder og har fått gode kritikker, så dette tror vi blir bra sier Sanja.

– Vi på biblioteket ville lage noe for barn før jul, og landet på teater, men juleteateret tar mye plass, og da var det naturlig å ta kontakt med kinosjefen og spørre om vi kunne bruke kinosalen. Han var jo selvfølgelig ikke vond å be, sier hun.

– Men så trengte vi penger, for det koster jo litt, og da sendte vi en søknad til Tinn Sparebank, og de sa ja til å dekke alt, forteller Sanja Pasovic.

– Banken er ikke vanskelig å be?

– Vi har jo drevet med dette i 150 år, samfunnsengasjementet vårt er stort, og da vi fikk denne søknaden fra biblioteket var vi ikke i tvil.

– Det er helt innen for kriteriene av hva vi gjerne vil støtte. Det er jo et veldig godt tilbud til de aller minste, og det at vi kan bidra til at det blir gratis julegave til alle barna i Tinn er vi veldig stolte over, og dette var noe vi gjerne ville samarbeide med biblioteket og kinoen om , sier Margetts.

– Det er kanskje langåpent på Rjukan den førjulssøndagen, så kanskje kan mor eller fra julehandle mens barna er på teater, sier Sanja.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia