fbpx

Bare plussgrader på Rjukan hele neste uke

Kyrre Dahl20. mars 20212min
termometersommer
Termometer plussgrader - Foto: Pixabay

Neste uke blir det ingen kuldegrader i det hele tatt, ifølge værvarselet fra Yr. Sola vil titte fram, men likevel blir det ikke like vårlig alle dager. 

Uka starter fint med en god del finvær og nå kan vi til og med forvente sol nederst i Vestfjorddalen. Termometeret vil på det beste vise hele 8 plussgrader, ikke gærnt til å være mars.

Det kanskje aller hyggeligste er at Rjukan ikke vil oppleve en eneste blå grad, minimumstemperaturen blir 1 plussgrad, ifølge værvarselet fra Meterologisk institutt.

Utover i uka ventes det noe mer skyet vær og mot neste helg kan vi også oppleve nedbør, som kan komme som både regn og sludd. Når dette skrives ventes det 8 mm nedbør fredag.

Meterologene spår også litt vind. På mandag ettermiddag blir det ganske friskt og det kan komme noen vindkast utover i uka, men det er ikke meldt om noe ekstremvær.

Vi tar med at det i løpet av helga vi er inne i er varslet vindkast opp i liten storm styrke, men det gjelder altså i dag og i morgen på utsatte steder.

Litt oppe i høyden blir det naturlig nok kjøligere og mulighet for snø. På f.eks Skinnarbu vil det blir noen få minusgrader på nattestid og noen få plussgrader de fleste dager. Nedbøren neste helg kan komme som sludd eller snø. Det er også ventet en god del vind på fjellet.

Kyrre Dahl

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia