Det er Sahid Riaz som starter opp Rjukan Kebabstue i nyoppussede lokaler, som fortsatt eies av Roberto Nazareno, tidligere kjent som Gunn's Grill og Robertos Gatekjøkken. Nå heter det altså Rjukan Kebabstue.
Man har lykkes med å bli klar til å starte opp tirsdag 31. mars, og feirer åpningen med gratis kebab fra klokka 12 til kolkka 14 for de som har fått det med seg på Radio Rjukan. Det er bare via Radio Rjukan at dette åpningstilbudet annonseres.
– de som kommer og forteller de har hørt at det er gratis kebab før klokka 14 får det, sier Riaz, som bwenytter muligheten til å gjhøre det kjent at han er i gang, og feire åpningen, med ballonger på paerkeringsplassen foran gatekjøkkenet.
– Det er veldig fint pusset opp, og nå skal vi vise at vi kan lag er bra gatekjøkken med bra mat. Kandas produkter, som Roberto drev med før, og ordentlig god kebab, med ordentlig kebabkjøtt, ikke bare sånn farsekjøtt.
– Vi skal jobbe hardt her for å lage skikkelig god mat. Det håper jeg vi klarer å overbevise folk om. Det tror jeg skal gå veldig bra, sier Riaz.
– Jeg håper dere blir fornøyde, sier Sahid Riaz til sine kommende kunder. Han lover å servere byens beste kebab.