fbpx

Åpner Pote Hundesalong på Rjukan

Radio Rjukan8. august 20168min
pote-hundesalong-1_e506

Pote Hundesalong leier nyoppussa lokaler i Pakkhuset ved Rjukan, og drives av Kristin Ausland Andersen som satser tungt på hundepleie.
""– Vi har benytta lokale firmaer i å pusse opp lokalene, som nå er blitt ganske perfekte, og alt har gått på skinner. Jeg er imponert over servicenivået for de lokale bedriftene som har fått lokalene istand, sier Kristin Ausland Andersen til Radio Rjukan som møter opp ved oppstart av hundepleiesalongen.

– Vi holder åpent idag for at folk skal få stilt sin nysgjerrighet, og det har allerede vært endel innom, sier Kristin, som håper på stor interesse for tilbudet.
Åpningsdagen holdeer hun åpent fra klokka 12 til 16, og det er for alle som ønsker en titt, en prat eller kanskje en timebestilling.
Adressa til lokalet er Såheimsveien 24, dette er i gamle pakkhuset ved siden av Rjukan stasjon.

– Det er ganske mange hundeeiere i Tinn, og store hyttefelt rundt her som gir et godt potensiale. Mange er veldig fornøyde med at det kommer et slikt tilbud i Tinn. Før måtte de langt av gårde for å få hjelp med negleklipping og slikt. Nå er jobben å få gjort salongen kjent. Overraskende mange som har oppdaget det på facebook, da, sier en blid daglig leder. I skrivende stund har 333 likt Pote Hundesalongs nye facebookside.

""– Det har alltid vært en drøm å jobbe med dyr, og spesielt hund. Det er veldig ålreit å kunne jobbe med dette, og jeg gleder meg til å komme skikkelig igang, sier andersen som har fått gode tilbakemeldinger på at tilbudet starter.
– Mange ønsker å slippe endel av dette arbeidet sjøl. Slippe det store arbeider med bading, hovedbørsting ved pelsslepp, negleklipping og så videre, sier Andersen, som regner med en del både firbeine og tobeinte faste kunder i tida som kommer.

– Tar du imot alt av hunder, også pitbuller?

– Vi tar alt av hund, alle er velkomne. Også pitbuller, ler Kristin, som har prøvd å finne ut hvor mange hunder som finnes i Tinn.
– Jeg veit ikke hvor mange hunder som holder til i Tinn. Men jeg har faktisk jobba litt med å finne det ut, uten at jeg har lykkes helt med det, men jeg tror det er mange nok til at dette blir drivverdig.

Nå satrømmer kundene til fra fjern og næer.
– Jeg har faktisk kunder fra Notodden og ellers i Telemark allerede, og jeg håper at det blir litt utenfra også. Her er ""hyttemarkedet ikke minst viktig, ser Andersen, siom ber folk ta kontakt hvis de har spørsmål.

– De kan bestille en time på telefon, eller på nett. Eller komme innom i åpnigstiden som foreløpig er tirsdag og torsdag. Ellers så står nummerert utenfor døra, eller ved å sjekke på nett og facebook, så det er bare å ringe!
Man kan godt spørre om ting på facebook, eller ved å sende en mail til potehundesalong@outlook.com, forteller Tinns nye salongdriver.

De som kommer i starten blir bydd på potekake og kaffe, og flere lokale bedrifter har ønsket velkommen med blomsteroppsatser og et nydelig kort er kommet fra Minas Kreative Hjørne.
– Det er flott. Det kommer nok til å bli sående på hylla, sier Andersen.
– Nå blir litt stas på de tobeinerte i starten med kake, kaffe og sjokolade, ellers er det de firbeinte som blir ""oppmerksomheten til del, sier Kristin Ausland Andersen, som ikke planlegger å drive med noe spesielt med salg i salongen.
– Nei, da henviser jeg heller til Veidemannens Jakt Fiske og Friluftsliv, så jeg satser på godt samarbeid med dem, sier Kristin Ausland Andersen.

Utstyret er i alle fall på plass og iorden. Tilogmed rådyr porselenssaks er anskaffet.
– Jeg, det er vel det mest ekstreme jeg har unnet meg i oppstarten. Det er skikkelig vare, og tåler nok ikke å falle i gulvet, så den får jeg holde godt i, sier Kristin, og viser fram saksa som tilogmed er besatt med noen små glitrende "diamanter".

""

Linker:
Pote Hundesalong på facebook

 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia