fbpx

Anmeldelse: Buick Lacrosse 2016

Radio Rjukan3. mars 20173min
buicklacrosse1000_bf7a

Modellen produseres av selskapet Buick og er en amerikansk bil. Selskapet eies av General Motors. Bilen har et godt omdømme når det kommer til luksusbiler, og har vært i drift over lang tid i amerikansk historie. Den kan dateres tilbake i 1908. Mange mennesker prioriterer blant annet sikkerhetssystem når de skal kjøpe luksusbil. Buick Lacrosse 2016 kommer ikke til kort når det gjelder sikkerhet. Fremskrittet innen sikkerhetsteknologi i kjøretøy, som Buick tilbyr sine kunder, er ganske enkelt fantastisk og uimotståelig.

Rear cross traffic alert

Dette er én av sikkerhetsfunksjonene som denne bilen tilbyr sine kunder. Det er svært farlig hvis man ikke klarer å se omgivelsene klart. Blindsoner har alltid vært farlig for sjåfører, siden de potensielt kan føre til ulykker. For å unngå dette, vil den toppmoderne trafikkvarsleren varsle sjåføren om møtende kjøretøy, eller biler som er innenfor 65 meter fra bilen din. Dette bidrar til å unngå kollisjoner.

Filskiftevarsler

Noen ganger vil andre skli utav kjørefeltet sitt uten å ville det. Dette systemet er på plass for å advare om dette, uten å bruke blinklys. Systemet gir sjåføren både visuelle varsler og lyd varsler. Varsleren overvåker oppmerking av felt konstant, for å sikre at man ikke avviker uten å ville gjøre det.

4G LTE

Luksusbilen Buick Lacrosse 2016 leveres også med 4G LTE Wi-Fi hotspot. Dermed kan man forbli tilkoblet til verden utenfor med rask nettforbindelse. Dette gjør det også mulig å koble til andre kjøretøy, uansett hvor de befinner seg. Folk kan dermed overvåke kjøretøyet sitt, uansett hvor de er.

 

Beste delene av bilen kan kjøpes på www.Topbildeler.co.no

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia